Контракти.ua

990  —  24.01.13
Національний конкурс «Корпоративне волонтерство в Україні-2012»
Національний конкурс «Корпоративне волонтерство в Україні-2012»

Стартує третій щорічний національний конкурс програм з корпоративного волонтерства. Мета конкурсу – відзначити компанії, де розроблені та активно впроваджуються волонтерські програми, що покликані вирішити важливі суспільні проблеми. Конкурс також спрямований на поширення практики волонтерського руху серед компаній в Україні.

Конкурс оголошено Фондом Східна Європа в партнерстві з мережею Глобального договору України,  Європейською Бізнес Асоціацією, Американською Торгівельною Палатою та Українським форумом благодійників.

Умови проведення конкурсу: конкурс проходитиме в наступних номінаціях: «Покращення  якості життя», «Освіта та культура», «Здоров’я та спорт», «Навколишнє середовище». Основні категорії: «Велика компанія», «Малий та середній бізнес», «Партнерська програма компанії та громадської організації».

Особливістю конкурсу цього року стане спеціальна номінація: «Кращий волонтер», у рамках якої організатори пропонують компаніям розповісти про те, які зміни у життя і роботу привнесла участь у волонтерських програмах  одного з співробітників ( у форматі «історії успіху»).

Як взяти участь: компаніям необхідно заповнити аплікаційну форму (завантажити форму та ознайомитися з вимогами до участі в конкурсі можна на сайтах Фонду Східна Європа (http://www.eef.org.ua або http://www.csrukraine.org.ua). Заявки необхідно надсилати на адресу award@eef.org.ua.

Термін проведення конкурсу: заявки прийматимуться до  31 січня 2013 року.

Оцінювання заявок: з 1 по 15 лютого 2013 року. Конкурсні заявки розглядатимуться журі, до якого увійдуть незалежні експерти, представники бізнес-асоціацій, Представництва ООН в Україні та інших провідних українських та міжнародних організацій, що займаються розвитком волонтерства.

Інформаційними партнерами конкурсу є Контракты.ua та Delo.ua

Оголошення результатів: результати конкурсу будуть оголошені на початку 2013 року.

Учасники конкурсу: до участі в конкурсі запрошуються українські та міжнародні компанії, представлені в Україні, що реалізують волонтерські програми впродовж як мінімум двох років та відповідають номінаціям конкурсу.

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344