Контракти.ua

1200  —  09.01.13
Українцям можуть повернути можливість дивитись бійки у Раді
Українцям можуть повернути можливість дивитись бійки у Раді

Депутати Верховної Ради Микола Томенко та Ірина Геращенко пропонують парламенту заслухати звіт голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимира Манжосова про причини відключення каналу «Рада» із соціального пакету мовлення в деяких регіонах України.

Про це йдеться в проекті постанови № 1141, зареєстрованому в Раді ще 21 грудня.

У пояснювальній записці до проекту автори зазначають, що трансляція засідань парламенту на телеканалі «Рада» в режимі реального часу є одним з достовірних і не підданих цензурі влади джерел інформації для українців.

Зі слів депутатів, за рішенням Нацради канал «Рада» не потрапив у соціальний пакет мовлення в деяких регіонах України.

Переведення каналу в комерційний пакет, на їхню думку, неодмінно призведе до зменшення аудиторії каналу і порушення права українців на отримання доступу до суспільно важливої інформації.

Нагадаємо, раніше Томенко заявив про обмеження трансляції парламентського телеканалу «Рада» у низці регіонів.

Нацрада з телебачення спростувала цю заяву, повідомивши, що не приймала рішення щодо обмеження трансляції телеканалу, передає УНН.

Статьи по теме
Пенсійний фонд України отримав ще одну функцію
Пенсійний фонд України отримав ще одну функцію

Верховна рада ухвалила закон про передачу функцій адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування Пенсійному фонду України від Державної податкової служби.
21.03 — 173

Будуть
Будуть "бонуси". У Раді пропонують скласти перелік "хороших" платників податків

У Верховній раді зареєстрований проект змін до Податкового кодексу України щодо особливостей адміністрування для платників податків з високим рівнем добровільного дотримання податкового законодавства.
15.03 — 173

Коли депутати ухвалять новий закон про мобілізацію: що кажуть у Раді
Коли депутати ухвалять новий закон про мобілізацію: що кажуть у Раді

Рада може прийняти новий законопроект про мобілізацію у другому читанні до кінця березня. До документу внесли понад 4 тисячі поправок.
01.03 — 244