Контракти.ua

4553  —  19.11.12
Креді Агріколь завершив злиття двох банків в Україні
Креді Агріколь завершив злиття двох банків в Україні

Сьогодні Креді Агріколь оголошує про успішне злиття ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» (роздрібного та корпоративного банку) та ПАТ «КІБ Креді Агріколь» (банку для великих корпоративних клієнтів). Це злиття є черговим етапом сталого розвитку Креді Агріколь в Україні як універсального банку, близького до своїх клієнтів.

Креді Агріколь в Україні є універсальним банком, який обслуговує всі категорії клієнтів – від приватних осіб до великих міжнародних корпорацій, та надає їм повний спектр фінансових послуг завдяки своїм спеціалізованим командам та 208 точкам продажів, розташованим у всіх регіонах України. ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» обслуговує 405 000 приватних клієнтів та 30 000 компаній, серед яких великі міжнародні та українські корпорації, лідери відповідних галузей економіки, фінансові установи та дипломатичні представництва.

  • В Україні переваги та досвід Креді Агріколь відповідають потребам:
  • Міжнародних корпорацій, особливо у сфері управління грошовими потоками та фінансування торгівлі;
  • Українських підприємств та МСБ, особливо у сфері сільського господарства, яке є одним з ключових цільових ринків для Креді Агріколь;
  • Приватних осіб завдяки стійким позиціям у сфері автокредитування, заснованого на партнерських програмах з імпортерами та дилерами.

Філіп Гідез, Заступник Голови Спостережної Ради ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», відповідальний за розвиток бізнесу Креді Агріколь в Україні: «Креді Агріколь працює на українському ринку майже 20 років. В результаті злиття банк стає потужним гравцем на банківському ринку (загальні активи на рівні 12 мільярдів гривень) та входить до ТОП 20 банків України, має стійку бізнес модель, оновлену організаційну структуру, сильну команду банкірів та експертів в усіх галузях бізнесу, особливо в агросекторі. Стратегія банку полягає у стабільному розвитку усіх напрямків бізнесу».

В рамках нової організаційної структури Євгенія Чемерис призначається на посаду Голови Правління ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Діяльністю філії «КІБ» буде керувати Мішель Дюшман – банкір з понад 30-річним досвідом в міжнародних установах групи Креді Агріколь, який також обіймає посаду Заступника голови Правління ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК».

Креді Агріколь

Група Креді Агріколь є лідером на ринку універсальних роздрібних банківських послуг у Франції та одним з найбільших банків Європи.

Працюючи у 50 країнах, група Креді Агріколь є ключовим партнером, що надає підтримку проектам клієнтів у всіх галузях роздрібного бізнесу та супутніх спеціалізованих бізнес ліній: щоденні операції, заощадження, іпотечні та споживчі кредити, страхування, private banking, управління активами, лізинг та факторинг, корпоративний та інвестиційний бізнес.

Сильною стороною кооперативних та інституційних організацій групи Креді Агріколь є її експансія, що забезпечується шляхом збалансованого росту активів, спрямованих у реальні сектори економіки, задоволенням інтересів 54 мільйонів приватних клієнтів, 1,2 мільйонів акціонерів, 6,5 мільйонів кооперативних акціонерів та 160 000 співробітників.

Статьи по теме
Где самые лучшие налоги?
Где самые лучшие налоги?

Зачастую выбор страны для ведения бизнеса основывается на лояльных налоговых условиях. Однако нужно учесть, что государства с хорошей ставкой налога одного вида не всегда идеальны для открытия компаний. Например, низкий корпоративный налог может компенсироваться высоким НДС или наоборот. Также могут быть высокими другие обязательные платежи. Хотите знать, где самые лучшие налоги именно для вашего бизнеса? Уже на первой консультации в Maira Consult вы получите ответы на все вопросы.
01.10 — 374

Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини

5 вересня 2024 року ГС “Асоціація деревообробних підприємств України” організувала та провела для деревообробників країни вже другу онлайн-зустріч у форматі дискусійної панелі, присвячену моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини. Спікерами виступили представники ліцензованих товарних бірж, які займаються організацією та проведенням торгів необробленою деревиною, а також моніторингом виконання біржових угод, біржових договорів.
06.09 — 519

На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини
На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини

Завдяки організованій торгівлі необробленою деревиною на товарних біржах, лісові ресурси служать потужним стимулом для розвитку української економіки.
27.08 — 873