Контракти.ua

428  —  01.05
300 000 активних криптогаманців Trustee Plus
300 000 активних криптогаманців Trustee Plus

Trustee Plus зібрав під своїм крилом понад 300 000 криптогаманців та упевнено закріплює свій статус як проєкт Web3, що найдинамічніше розвивається в Україні. Ця заява привернула увагу спільноти галузі, підтвердив тим самим впевнений крок вперед від компанії.

Інноваційний криптогаманець Trustee Plus з вбудованою платіжною карткою привертає дедалі більше користувачів. Проєкт став не тільки зручним інструментом для доступу до цифрових фінансів, а й джерелом унікальних переваг із сектора Web3 і традиційних фінансів.

Trustee Plus пропонує своїм користувачам низку привілеїв і бонусів, серед яких нульові комісії на широкий спектр послуг і операцій, доступ до різноманітних монет і торгових пар. До них також варто віднести миттєві операції та високий рівень захисту.

Звернемо увагу, що випуск платіжної картки Trustee Plus став справжнім проривом у світі цифрових фінансів. Завдяки їй можливість подивитися курс криптовалют до гривні тепер стала не просто зручною функцією, а ще й актуальним для користувачів інструментом.

Етап у 300 000 встановлених криптогаманців далеко не єдиний успіх Trustee Plus. Компанія також пишається переходом через поріг у 200 000 користувачів і випуском 50 000 платіжних карт, що розширюють можливості оплати з використанням криптовалюти в магазинах та інтернеті.

Екосистема Trustee і впровадження проєктом передових продуктів привернули увагу медіа. Видання Incrypted визнало платформу компанії одним із найкращих криптогаманців останніх років, підтверджуючи його провідну позицію в індустрії Web3.

«Наша компанія з гордістю відзначає цей важливий момент. Ми продовжимо радувати клієнтів високою якістю сервісу та передовими розробками. 300 000 встановлених криптогаманців — тільки початок», — підкреслив співзасновник Trustee Вадим Груша.

Останні успіхи компанії закріпили її статус ключового представника криптоіндустрії в Україні. Компанія обіцяє ще більше цікавих новин у найближчому майбутньому, що підігріває інтерес ком'юніті до продуктів Trustee.

Статьи по теме
Насколько быстро выдают займы украинские МФО
Насколько быстро выдают займы украинские МФО

Подали заявку в банк — ждите от 2 до 4 дней. А если кредит на большую сумму или на неделю? В последнее время очень активно предлагаются онлайн-займы от микрофинансовых организаций. С ними дело обстоит немного иначе, чем с банками: все быстрее и проще.
01.06.20 — 613

Как получить кредит онлайн на карту в интернете. Нюансы
Как получить кредит онлайн на карту в интернете. Нюансы

Как получить быстрый займ на карту в интернете с помощью МФО: советы и способы. Взять деньги онлайн и всего за 10 минут, виды кредитования.
24.04.20 — 474

5 советов по корректировке бюджета в кризисное время
5 советов по корректировке бюджета в кризисное время

Вы уже почувствовали на себе кризис из-за коронавирусной пандемии? В некоторых странах введен строгий карантин, не работает большинство учреждений.
26.03.20 — 495