Контракти.ua

14411  —  28.08.08
Виставка GO!Sport: спорт – як бізнес, спорт – як життя
Виставка GO!Sport: спорт – як бізнес, спорт – як життя

1-4 жовтня у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбудеться друга національна виставка спортивних товарів та послуг GO!Sport, організатором якої виступає компанія «Спорт Тур Маркетинг».

GO!Sport — єдина виставка в Україні подібної тематики — об’єднує практично всю спортивну галузь. Позитивний досвід GO!Sport 2007 показав, що виставка стала місцем зустрічі вітчизняних та зарубіжних компаній із зацікавленими фахівцями з усіх регіонів України. Минулого року виставку відвідало більше 2 500 спеціалістів спортивної індустрії, а свої товари та послуги представили понад 150 вітчизняних та зарубіжних брендів.

Для більш ефективної роботи експозицію виставки поділено на розділи: Sport Fashion (одяг, взуття, аксесуари для занять спортом), Fitness (тренажерне обладнання, інвентар, спортивне харчування та медицина) і спеціальна експозиція «Спортивні споруди», де свої можливості представлять компанії, що займаються проектуванням і оснащенням спортивних об'єктів. На виставці представлені світові та вітчизняні спортивні бренди, серед яких — Asics, COLMAR, COLUMBIA, Graf, Inter Atletika, Joma, Mueller, Precor, Senat, Taraflex, Vasil, «Лекстан» та ін.

Для відвідувачів GO!Sport розроблено широку програму заходів, яка включає ділову та розважальну частини.

Так, у рамках ділової програми пройдуть:

- круглий стіл «Підготовка кадрів для спортивної індустрії України»

- конференція «Стадіон. Будівництво, реконструкція і експлуатація»

- семінар «Управління часом покупця для максимальної ефективності відвідин спортивного магазину»

- покази нових колекцій спортивного одягу, взуття і аксесуарів від учасників виставки.

На яскраве дійство для усіх прихильників активного способу життя перетворить виставку калейдоскоп видовищних шоу та цікавих конкурсів. Настрій задаватимуть фітнес-фестиваль, показові виступи майстрів капоейри та «Йога-студії А. Сідерського». Також у рамках розважальної програми пройдуть змагання на майданчику «Юка», відбудуться тенісні бої.

Додаткову інформацію про виставку та її заходи можна отримати, відвідавши сайт www.go-sport.com.ua, там же можна замовити безкоштовне запрошення на виставку.

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344