Контракти.ua

708  —  09.04.12
Готель «Re Vita» - перлина курортного Трускавця
Готель «Re Vita» - перлина курортного Трускавця

У перекладі з латини «Re-vita» означає «повернення до життя». Саме з такою метою і був побудований готель, у якому можна відновити сили, життєву енергію та красу.

Неподалік від центру курортного Трускавця, у мальовничій місцині за адресою вул. Куліша, 6 розташувався комфортабельний готель, який 31 березня гостинно відрив двері для своїх відвідувачів.

Готель«Re Vita» - 4-ри поверхова споруда з мансардним та цокольним поверхами, у якій класична елегантність поєднується з сучасною розкішшю. Головний вхід з боку вул. Куліша веде до курортного парку та бювету мінеральних вод. Головним фасадом споруда орієнтована до центру міста. До ваших послуг: готельні номери на будь-який смак, просторий ресторан, сауна з басейном та тренажерна зала.

Гармонійне поєднання висококласного сервісу та домашнього затишку надають готелю неймовірної чарівності. В готелі 26  номерів (2 - двокімнатні люкс-номери, 11 – двомісних з окремими ліжками, 10 -  двомісних з одним ліжком, 3 - одномісних номери), кожен з яких оснащений окремою ванною кімнатою з необхідними туалетно-косметичними засобами, а також халатом і капцями. Завдяки різноманітності номерного фонду можливе розміщення груп відвідувачів до 50 чоловік.

Вартість номеру - від  200 грн за добу з урахуванням сніданку.

На першому поверсі готелю розташований ресторан, який має вихід на відкриту веранду, зовнішні сходи якої ведуть на вулицю, а отже відвідувачі, які не мешкають у готелі, можуть також відвідати його. Крім традиційного меню усі відвідувачі зможуть замовити дієтичні страви. Ресторан розрахований на 25 осіб і являє собою ідеальне місце  для святкувань, корпоративних і сімейних заходів.

Для бажаючих може бути запропонована партнерська програма від лікувально-оздоровчого центру «Мед-Палас».

Запрошуємо Вас до нового готелю «Re Vita».

Усім відвідувачам готелю у період з 1 квітня до 31 травня – 5% знижка.

Бажаємо Вам чудового відпочинку!

 

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344