Контракти.ua

1036  —  20.03.12
В Україні з’явиться перший Річний звіт про стан розвитку благодійності
В Україні з’явиться перший Річний звіт про стан розвитку благодійності

Асоціація благодійників готує перший в Україні річний звіт про стан розвитку благодійності. Зокрема, спільно з ІАЦ „Громадський простір” було проведено експертне опитування на тему «Благодійність в Україні – 2011». В опитуванні взяло участь понад 80 експертів у сферах благодійності, волонтерства, корпоративної соціальної відповідальності, відомі громадські діячі, журналісти, підприємці.

Експерти визначали кращі благодійні проекти та акції, найактивніших у сфері благодійності публічних осіб, найбільш прозорі у своїй діяльності благодійні фонди, а також аналізували найпроблемніші моменти функціонування благодійного сектора.

Результати опитування будуть публічно оприлюднені у формі «Річного звіту про стан розвитку благодійності в Україні – 2011».

У рамках підготовки звіту Інформаційне агентство RegioNews розпочало онлайн-голосування за кращих благодійників 2011 року. На сайті інформагентства за адресою http://regionews.com.ua/stan_blagodiynosti читачі можуть відповісти на запитання: «Хто з відомих осіб у 2011 році найбільш активно особисто брав участь у благодійних акціях? Які благодійні організації (фонди) здійснювали у 2011 році свою діяльність максимально публічно та відкрито? Які веб-сайти подають найбільш повну та об’єктивну інформацію про благодійність в Україні?».

Результати експертного опитування та онлайн-голосування на сайті інформагентства RegioNews будуть публічно оприлюднені у формі «Річного звіту про стан розвитку благодійності в Україні–2011». „До звіту також увійдуть аналітичні публікації, аналіз законодавчого забезпечення благодійної діяльності, статистика та основні рейтинги, які відображають стан благочинності в Україні», – повідомив президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук. За його словами, перший в Україні узагальнений звіт має на меті привернути увагу громадськості до того, що діється в секторі благодійності. Адже сьогодні у взаєминах „держава і благодійник”, „медіа і благодійник ” та „суспільство і благодійник” існує багато нерозв’язаних проблем.

На думку директора ІА RegioNews Петра Щербини, благодійність в Україні дедалі більше стає важливим інформаційним трендом, який став неодмінною частиною публічного іміджу ключових осіб у державі.

«Вперше в Україні благодійна діяльність організацій та окремих персон буде узагальнена, підсумована та проаналізована за критеріями, суміжними з рейтингами бізнес-структур, тільки показником ефективності у випадку благодійних установ та проектів стане доброта та людяність реалізована у конкретних справах. Ми впевнені, що рейтинг вітчизняних благодійників не залишить байдужими журналістів і стане своєрідним дороговказом для орієнтації у сфері добрих вчинків», – переконаний Петро Щербина.

Презентація звіту відбудеться 21 березня 2012 року об 11:00 в приміщенні інформаційної агенції RegioNews (м. Київ, вул. Хрещатик, 10-б) з прямою трансляцією на сайті www.regionews.com.ua

Після презентації звіт буде передано для публікації у друковані та інтернет-видання, що цікавляться благодійною тематикою. Результати цього звіту також можуть бути використані провідними благодійними інституціями та об’єднаннями для формування суспільної стратегії розвитку благочинності в Україні.

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344