Контракти.ua

1779  —  08.11.11
Українські Ресторанні Сезони 2011
Українські Ресторанні Сезони 2011

Українці та гості країни отримають задоволення від гастрономічних шедеврів у кращих ресторанах без наслідків для особистого бюджету – у Львові та Києві стартують перші Українські Ресторанні Сезони!

Десятки відомих закладів протягом двох тижнів пропонуватимуть відвідувачам фірмові авторські меню від власних шеф-кухарів за спеціальними демократичними цінами: лише 145 гривень за сет із трьох страв та 195 гривень за чотири страви і келих вина.

У ЛЬВОВІ осінні Сезони триватимуть з 14 по 28 листопада, а приймають участь такі ресторани: Mons Pius, Split, Дарвін, Прага, Тарон, Чотири Друга.

У КИЄВІ Сезони проходитимуть з 21 листопада по 5 грудня. Серед столичних ресторанів-учасників: BarBQ, GastroRock, IQ Bar, Mille Miglia, Place, Soho, Tike, Ані, Барсук, Дежавю, Казбек, Крендель, Спотикач, Тампопо, Старе Запоріжжя.

Ресторани презентують палітру різноманітних кухонь: від української та домашньої – до високої авторської, американської, грузинської, французької, італійської, вірменської, турецької та азійської. Загалом шеф-кухарями до Ресторанних Сезонів створено 152 страви. Серед яких: ніжний гарбузовий крем-суп з фуа-гра та смаженим насінням; юшка з білими грибами; борщ український з салом, домашнім хлібом та ялтинською цибулею; салат з теплим козячим сиром під соусом зі свіжої маракуї; пельмені з гусячою печінкою та соусом з білих грибів; рисова локшина-вок с морськими гадами і тайським соусом; фуа-гра з яблуком під полуничним соусом; мідії з віскі в томатному соусі та духмяними травами; рожевий тунець в кунжуті на зеленому салаті з апельсином, ананасом та пелюстками імбиру; каре новозеландського ягняти зі сливою, свіжим інжиром та сирним мусом; качине філе з помаранчевим соусом та чіпсами з поленти; тріо з лосося, креветок та есколара у темпурі; котлета по-київські з домашньою бринзою; вершковий різотто з качиною грудкою та трюфелями; шоколадне суфле з вершковим морозивом і полуницею та багато інших. Очікується, що дегустаційні меню за час Сезонів скуштують понад 10 000 відвідувачів.

Аналогічні проекти, які проходять у більш ніж 50-ти містах світу, мають велике соціальне значення. Адже у багатьох розвинених країнах вже склалася традиція: ті люди, які зазвичай не можуть собі дозволити протягом року відвідувати фешенебельні ресторани, протягом тижня-двох мають нагоду зробити це, не витрачаючи зайві кошти.

Детальна інформація про ресторани, зміст і час дії гастрономічних пропозицій доступна на сайті www.bestrest.in.ua та у мережі Facebook.

 

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344