Контракти.ua

13287  —  23.06.08
Лідер російського меблевого ринку відкрив свій перший магазин в Україні
Лідер російського меблевого ринку відкрив свій перший магазин в Україні

У Києві відкрився перший салон найбільшого російського виробника та постачальника офісних меблів – Компанії «ФЕЛІКС». Перший магазин «Світ офісних меблів» розташований за адресою: проспект 40-річчя Жовтня, 68 і обіймає два поверхи загальною площею 330 кв. м.

Торговельно-виробнича Компанія «ФЕЛІКС» на сьогодні є єдиним брендом національного рівня на ринку офісних меблів Росії: частка компанії складає 28% від загального обсягу продажу офісних меблів РФ та становить 40% в сегменті офісних меблів з ДСП, МДФ та дерева.

На двох власних фабриках Компанія «ФЕЛІКС» виробляє офісні меблі та меблі для готелів, меблі для навчальних та дошкільних закладів, меблі для дому, а також меблі за індивідуальними проектами. Загалом, більше 40 ліній меблів знаходяться в серійному виробництві, а його обсяг складає більше 10 тис. одиниць продукції на місяць. На виробництві використовується сучасне деревообробне обладнання, що не має аналогів у Росії. Воно було розроблено та встановлено спеціально для Компанії «ФЕЛІКС» міжнародними постачальниками BIESSE-S.p.A (Італія) та ІМА (Німеччина). Компанія пройшла сертифікацію відповідності системи менеджменту якості міжнародним стандартам ISO в галузі проектування, розробки, виробництва, монтажу та обслуговування меблів.

Окрім того, Компанія «ФЕЛІКС» визнана найбільшим постачальником офісних меблів у Росії. Загалом, в її асортименті представлено понад 100 тис. найменувань меблів та аксесуарів. Торгівельна мережа нараховує понад 60 фірмових салонів «Світ офісних меблів» у Москві, Санкт-Петербурзі, регіонах Росії та ближньому зарубіжжі загальною площею більше 30 тис. кв. м, 11 салонів ТМ «Європа», в яких представлені домашні меблі власного виробництва та Інтернет-магазин. З Компанією співпрацюють понад 450 дилерів у 100 містах РФ та країнах ближнього та дальнього зарубіжжя.

Асортиментний ряд київського магазину представлений офісними меблями для персоналу, директорськими кабінетами, офісними перегородками, м’якими меблями, кріслами, стільцями, а також сейфами, металевими шафами та багатьма іншими супутніми товарами, загалом – більше ста найменувань. Корпусні меблі – меблі для персоналу та директорські кабінети – власного виробництва. Усі супутні товари – від відомих українських виробників. До того ж, Компанія надає повний перелік послуг післяпродажного обслуговування. Служба сервісу Компанії «ФЕЛІКС» не має аналогів у жодній профільній фірмі.

Для виходу на ринок України було створено компанію «ФЕЛІКС-Київ», яка ставить перед собою мету зайняти провідні позиції на українському меблевому ринку. У найближчих планах Компанії відкриття фірмових магазинів «ФЕЛІКС» у Харкові, Донецьку, Дніпропетровську та інших обласних центрах України. Компанія планує впроваджувати м’яку політику освоєння українського меблевого ринку оскільки вважає, що здорова конкуренція – це стимул до розвитку та пошуку нових рішень, а в чесному творчому та діловому суперництві народжуються нові ідеї, нові стратегії та нові лідери.

www.felix.ua

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344