Контракти.ua

14470  —  13.06.08
УНІАНу – 15 РОКІВ!
УНІАНу – 15 РОКІВ!

У цьому році провідне інформаційне агентство країни – УНІАН – святкує своє п‘ятнадцятиріччя. В рамках свята 18 червня УНІАН проводить День відкритих дверей і запрошує всіх охочих поближче познайомитися із головною інформаційною кухнею країни, куди щодня стікаються найважливіші події з усіх куточків України та з-за кордону.

Засноване в березні 1993 року, Українське Незалежне Інформаційне Агентство Новин є одним з найбільших в Україні виробників і постачальників політичної, соціальної та ділової інформації. Серед засновників агентства – Національна спілка журналістів України та Союз юристів України.

Нині УНІАН випускає 24 інформаційні продукти (в т.ч. спецпроекти «УНІАН-Культура», «УНІАН-Здоров‘я», «УНІАН-Фондовий ринок», регіональні проекти «УНІАН-Харків», «УНІАН-Крим» та інші). У травні агентство запустило 2 нових проекти – «УНІАН-Євро-2012» та «УНІАН-Страхування».

На сьогодні глибина інформаційної бази УНІАН – 12 років. Обсяг даних в базі агентства – 5 Гб (1,2 млн інформаційних повідомлень), без враховання фото, аудіо- та відеопродукції. Середня кількість повідомлень, які заносяться в базу за рік, – 200 тисяч.

З 1995 року в УНІАН працює відділ моніторингу, який охоплює центральну та регіональну пресу, провідні інтернет-видання та вечірній прайм-таймовий телеефір і готує ексклюзивні інформаційні підбірки для кожного клієнта.

В 1999 році УНІАН створив одну з перших в Україні оперативних фотослужб новин, що надає в режимі реального часу цифрову фотострічку високохудожніх і високоякісних зображень, які щодня ілюструють найважливіші події в Україні. Фотобаза УНІАН нараховує понад 200 тисяч оригінальних цифрових фотографій поліграфічної якості.

УНІАН першим в Україні почав проводити інтернет-прес-конференції, під час яких безпосередньо із залу агентства через інтернет відбувається пряма трансляція на Україну і весь світ у будь-якому режимі, включаючи реал-відео (прямого репортажу чи інтернет-телебачення). Особливою популярністю користуються прес-конференції, які транслює у прямому ефірі «5 канал». У лютому 2008 року УНІАН разом із «5 каналом» запустили проект «Re:акція» – аналітичний щоденник, у якому події дня у прямому ефірі коментують VIP-гості (політики-ньюзмейкери), експерти та журналісти.

УНІАН суттєво оновив свої сайти (україномовний, російськомовний та англомовний, фотосайт), і вони вже здобули репутацію найпопулярніших інформаційних платформ в українському інтернеті. Веб-сайт www.unian.net стабільно входить в першу п‘ятірку найвідвідуваніших і найавторитетніших українських інтернет-видань.

В агентстві трудиться 127 штатних працівників. У підготовці інформаційних матеріалів УНІАН бере участь близько 50 позаштатних працівників – кращих журналістів та фотокореспондентів столиці і регіонів, а також кілька десятків консультантів – спеціалістів.

Інформацію УНІАН споживають майже 500 друкованих та електронних засобів масової інформації, у тому числі Reuters, ІТАР-ТАСС, Бі-Бі-Сі, Deutsche Welle, Associated Press, а також органи виконавчої та законодавчої влади, посольства та іноземні представництва, банки, комерційні структури тощо. Серед клієнтів агентства - Erstebank, телевізійні канали «1+1», «Інтер», газети «Факты и комментарии», «День», «Комсомольская правда» та інші.

УНІАН постійно розширює сферу своєї інформаційної діяльності. Серед нових можливостей агентства – організація рекламних кампаній у центральній та регіональній пресі, соціологічні й маркетингові дослідження, прямі інтернет-трансляції, веб-дизайн і веб-підтримка, реклама в інтернеті.

До кінця 2008 року УНІАН планує запустити телевізійний проект у цифровому форматі – інформаційний канал УНІАН-ТВ. Передбачається, що на базі УНІАН буде створений back-office, який продукуватиме новини не тільки у текстовому і фотоформаті, але і у візуальному – для телебачення. Також агентство працює над створенням мережі прес-залів у містах-мільйонниках, розвитком кореспондентської мережі за кордоном (Брюссель, Москва, Вашингтон), розвитком мультимедійних сервісів та соціально зорієнтованих проектів.

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344