Контракти.ua

17149  —  06.06.08
Компанія «БЕСТ ЗВІТ» відсвяткувала 8-му річницю
Компанія «БЕСТ ЗВІТ» відсвяткувала 8-му річницю

23 травня національний розробник програмного забезпечення для ведення електронного документообігу – компанія «БЕСТ ЗВІТ» – відсвяткувала 8-му річницю свого існування.

Наша компанія надає сучасним бухгалтерам та підприємцям унікальний програмний продукт, який суттєво змінює процес підготовки і подачі фінансової та бухгалтерської звітності до контролюючих органів. Наш комплекс «БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС» спрощує процедуру формування звітності та її подання до інстанцій, не виходячи з офісу, через Інтернет. До речі, за останній рік кількість клієнтів суттєво збільшилась. На сьогодні, клієнтами нашої компанії є понад 100 тис. підприємств та установ в Україні. Серед них найвідоміші компанії, такі як ТОВ «Кий Авіа», ЗАТ «КИЇВСТАР-GSM», «Кока-Кола Україна», ООО «Ласуня», ЗАТ «Фуршет», Ровенська АЕС, АТ «Дніпренерго», АТ ХК «Київміськбуд», ЗАТ «ПанЮкрейн», ТК «САМ» та ін.

Саме у колі своїх самих активних клієнтів, компанія, традиційно, святкує свій день народження. В цьому році, 29 травня, на теплоході «АЙ-ПЕТРІ» зібралося понад 110 гостей, серед яких були клієнти та партнери компанії.

На святі в адресу нашої компанії пролунало багато теплих слів та побажань. Але й гостинна хазяйка відверто і щиро подякувала своїм клієнтам за прихильність до компанії. Найбільш активні користувачі наших програм отримали подарунки від «Нашого Клубу» та партнерів компанії – видавничої компанії «Баланс», бухгалтерського щотижневика «Дебет-Кредит» та нового партнера туристичної компанії «Галеон Тревел Групп». Наші «активисти» отримали такі призи: 3 сертифікати «Космо» на 100 грн, 2 сертифікати «Космо» на 50 грн, 4 карток зі знижкою 10% і 10 зі знижкою 5% на послуги туристичної компанії «Галеон -тревел», 2 чудові подарунки з бухгалтерською літературою від «Баланс Клубу» та багато інших приємних сувенірів.

Після офіційної частини та поздоровлень, гості взяли участь у конкурсній програмі, під час якої продемонстрували якості щедрих гостей – донесли «подарунки», заповнили кошики квітками, створеними своїми руками, проголошували дуже цікаві тости))).

Але найбільшим сюрпризом для гостей став виступ Казимира, який продемонстрував справжнє мистецтво східного танцю з пітоном та вогнем.

Свято традиційно закінчилось лотереєю, під час якої понад 50 гостей отримали невеликі подарунки.

Учасники святкування щиро подякували керівникам компанії «БЕСТ ЗВІТ» за плідну працю та чудовий вечір.

Дякуємо усім гостям та партнерам за приємний вечір та чудовий настрій!

Статьи по теме
Почему качественные SEO тексты — залог успеха вашего сайта?
Почему качественные SEO тексты — залог успеха вашего сайта?

В современном мире, где конкуренция в интернете ежедневно растет, важно не просто создать сайт, а сделать его видимым и привлекательным для посетителей. Один из ключевых аспектов успешной онлайн-стратегии — это качественные SEO тексты. Давайте разберемся, почему они настолько важны и как их заказать.
12.09 — 333

Выбор первого MacBook: какую модель выбрать и на что обратить внимание?
Выбор первого MacBook: какую модель выбрать и на что обратить внимание?

Покупка первого MacBook — важное решение, которое требует внимания к деталям. Но с множеством доступных моделей, различиями в характеристиках и ценах выбрать подходящий ноутбук может быть непросто. В этой статье мы разберем, какой купить Макбук и на что обратить внимание при выборе.
09.09 — 414

Контекстна реклама для B2B: ефективний інструмент лідогенерації
Контекстна реклама для B2B: ефективний інструмент лідогенерації

Ринок B2B характеризується жорсткою конкуренцією та необхідністю залучення вузької, але дуже цінної аудиторії. Один із перевірених методів залучення потенційних клієнтів (лідогенерація) — контекстна реклама, зокрема пошукова реклама Google Ads.
06.09 — 396