Контракти.ua

2017  —  25.07.11
Fitch повысило прогноз по рейтингам пяти украинских компаний
Fitch повысило прогноз по рейтингам пяти украинских компаний

Международное рейтинговое агентство Fitch Ratings вслед за изменением прогноза рейтингов Украины до «позитивного» со «стабильного» соответственно повысило прогноз по рейтингам пяти украинских компаний.

Как сообщает «Интерфакс-Украина», пересмотрены прогнозы по долгосрочному рейтингу дефолта эмитента (РДЭ) в иностранной валюте компаниям DTEK Holding Limited, Metinvest B.V. и Kernel Holding SA., холдинговым компаниям украинских ДТЭК, «Метинвест» и «Кернел Груп» соответственно, а также ОАО «Мироновский хлебопродукт» и ее холдинговой компании MHP S.A.

Кроме того, в отношении DTEK Holding Limited и Metinvest B.V. до «позитивного» также был повышен РДЭ в национальной валюте.

Статьи по теме
Одна з компаній Маска може стати банкрутом – прогноз FT
Одна з компаній Маска може стати банкрутом – прогноз FT

Збанкрутувати може соцмережа X вже цього року.
02.01 — 403

В Мінфіні прогнозують збитковість
В Мінфіні прогнозують збитковість "Енергоатому" до 2026 року, компанія потребуватиме фінпідтримки

"Енергоатом" буде збитковим до 2026 року і тому потребуватиме допомоги держави для забезпечення фінансування компанії, і при цьому можливо буде в змозі отримати доступ до фінансування, необхідного для ведення свого бізнесу та виконання планів капітальних витрат.
29.09.23 — 374

Чи вистачить Україні електроенергії на початку осені: прогноз голови
Чи вистачить Україні електроенергії на початку осені: прогноз голови "Укренерго"

Ситуація в енергосистемі України стабілізувалася у зрівнянні з останніми спекотними тижнями серпня, коли "Укренерго" було змушено брати аварійну допомогу з європейських країн.
14.09.23 — 295