Контракти.ua

14432  —  22.04.08
Визначилися фіналісти «DJUICE ГОЛ 2008»!
Визначилися фіналісти «DJUICE ГОЛ 2008»!

19 квітня в ході Регіонального етапу Всеукраїнського шкільного Чемпіонату з футболу «DJUICE ГОЛ 2008» та Чемпіонату груп підтримки «DJUICE ФАН 2008» визначились фіналісти. Серед 128-ми команд, які вийшли на змагання етапу, залишились лише 8 переможців: 4 хлопчачі та 4 дівочі команди.

Таким чином, до Національного фіналу пройшли команди хлопців із Вінниці, Дніпропетровська, Миколаєва та Тернополя. Серед груп підтримки перемогли команди дівчат із Кам’янця-Подільського, Новоукраїнки Кіровоградської області, Харкова та Херсона.

Змагання Регіонального етапу відбулись у центральних містах чотирьох регіональних груп: Києві, Львові, Одесі та Харкові. Загальна кількість учасників склала близько 900 школярів. Усі команди-учасниці етапу вже стали чемпіонами своїх міст. А нинішній тур визначив переможців Регіонального етапу змагань.

Регіон «DJUICE ГОЛ 2008» «DJUICE ФАН 2008»

Північ Вінниця, СШ №33 Новоукраїнка (Кіровоградська область), СШ №7

Схід Дніпропетровськ, СШ № 147 Харків, СШ № 124

Південь Миколаїв, СШ № 40 Херсон, СШ № 32

Захід Тернопіль, СШ № 27 Кам’янець-Подільський, Гімназія №1

З числа переможців Регіонального етапу визначаться остаточні чемпіони у обох Чемпіонатах. Це відбудеться у ході фінальних змагань 17 травня у Києві, на Майдані Незалежності. Таким чином, серед фіналістів визначиться єдина команда-переможниця Чемпіонату «DJUICE ГОЛ 2008», на яку очікує подорож до Італії. У свою чергу, серед фіналістів Чемпіонату груп підтримки «DJUICE ФАН 2008» визначиться команда-чемпіон, яка отримає приз у вигляді майстер-класу з відомим українським танцюристом Владиславом Ямою.

Довідка про бренд:

DJUІCE – молодіжний міжнародний бренд, що був розроблений і запущений компанією Telenor (партнером «Київстар») у Швеції в 2002 році, а після широкомасштабних досліджень адаптований для українського ринку. Сьогодні DJUІCE, окрім України, успішно працює у Швеції, Норвегії, Угорщині, Бангладеш, Чорногорії та Пакистані. DJUІCE має унікальне позиціонування на ринку, що забезпечує йому визнання молодих користувачів мобільного зв'язку. Таким чином, абонентами DJUІCE в Україні є 9,05 млн осіб (станом на 01.04.2008).

Повну інформацію про Чемпіонат «DJUICE ГОЛ 2008» та «DJUICE ФАН 2008» можна отримати в режимі 24Х7 на офіційних web- та wap-порталах «DJUICE ГОЛ 2008» – www.djuice.com.ua або wap.djuice.com.ua.

Статьи по теме
Почему качественные SEO тексты — залог успеха вашего сайта?
Почему качественные SEO тексты — залог успеха вашего сайта?

В современном мире, где конкуренция в интернете ежедневно растет, важно не просто создать сайт, а сделать его видимым и привлекательным для посетителей. Один из ключевых аспектов успешной онлайн-стратегии — это качественные SEO тексты. Давайте разберемся, почему они настолько важны и как их заказать.
12.09 — 333

Выбор первого MacBook: какую модель выбрать и на что обратить внимание?
Выбор первого MacBook: какую модель выбрать и на что обратить внимание?

Покупка первого MacBook — важное решение, которое требует внимания к деталям. Но с множеством доступных моделей, различиями в характеристиках и ценах выбрать подходящий ноутбук может быть непросто. В этой статье мы разберем, какой купить Макбук и на что обратить внимание при выборе.
09.09 — 414

Контекстна реклама для B2B: ефективний інструмент лідогенерації
Контекстна реклама для B2B: ефективний інструмент лідогенерації

Ринок B2B характеризується жорсткою конкуренцією та необхідністю залучення вузької, але дуже цінної аудиторії. Один із перевірених методів залучення потенційних клієнтів (лідогенерація) — контекстна реклама, зокрема пошукова реклама Google Ads.
06.09 — 396