Контракти.ua

7792  —  11.02.11
Відкриття першого в Україні незалежного, некомерційного Інтернет-Ресурсу для школярів
Відкриття першого в Україні незалежного, некомерційного Інтернет-Ресурсу для школярів

15 лютого 2011 року  об 11.30 у прес-центрі УНІАН відбудеться прес-конференція з приводу початку роботи першого в Україні незалежного, некомерційного Інтернет- Ресурсу для школярів. Проект стартує за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, за активної участі громадськості та представників освітнього процесу.

 

Шановне панство, до вашої уваги молодий проект«Shkola.ua», що порівняно нещодавно з’явився у всесвітній мережі Інтернет.
Сайт «Shkola.ua» компілює освітню інформацію для школярів, вчителів, батьків.
Веб-ресурс  є поєднанням освітніх та виховних матеріалів.
Створення першого унікального Інтернет-Ресурсу, який може надати більшості школярів України легкий і зручний доступ до знань і суттєво оптимізувати навчальний процес, безсумнівно, сприятиме впровадженню сучасних інформаційних технологій, підвищенню загального освітнього рівня в Україні з урахуванням передового європейського й світового досвіду.

«Shkola.ua»  дає змогу учневі самостійно одержати необхідну навчальну інформацію on-line . Школяр має можливість:
- скачати потрібний підручник за шкільною програмою;
- ознайомитися зі зразками рефератів за програмними та факультативними темами;
- брати участь в обговоренні цікавих тем, запропонувати власний варіант розв’язку задачі на форумі;
- ознайомитися з матеріалами бази вирішених завдань;
- скачати відео-урок за потрібною темою;
- знайти відповідь на завдання зі шкільного підручника;
- скористатися консультацією психолога та юриста.

Учні випускних класів мають можливість скористатися зразками тестів ЗНО у режимі on-line, що дає можливість об’єктивної оцінки власних знань з певної тематики. Учні та випускники мають змогу знайти за допомогою сайту репетиторів та викладачів з будь-яких потрібних предметів. Портал готує розширену базу даних, що містить вичерпну характеристику вищих навчальних закладів для абітурієнтів.
Окрім того, кожен відвідувач сайту може ознайомитися із законодавчою базою освітнього процесу, бути у курсі нововведень та змін завдяки рубриці новин.

Учасники прес-конференції:
Представники суспільної наглядацької ради:
- Людмила Русаліна, президент холдингу "Петрус ", багатодітна мати;
- Сергій Ківалов, президент Національного університету "Одеська юридична академія", академік Національної академії правових наук, народний депутат України;
- Ірина Бережна, народний депутат України;
- Аркадій Райцин, президент проекту "Людина року";
- Наталія Заболотна, генеральний директор "Мистецького Арсеналу";
- Представники Міністерства освіти і науки, молоді та спорту;
- Марина Поліщук, керівник проекту «Shkola.ua»;
- Наталія Переверзєва, головний редактор порталу.

Акредитація за телефоном:  067 239 11 05 Євгенія

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344