Якщо ви мрієте про вечерю, яка поєднує комфорт, ніжність і витонченість, вам потрібна лише тарілка фетучіні Альфредо.
Це страва, яка народилася в Італії, а потім стала справжньою зіркою у світі гастрономії, від римських ресторанів до домашніх кухонь України. Простий набір інгредієнтів у поєднанні створюють соус, який буквально огортає кожну стрічку макаронів шовковистою ніжністю. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
На сторінці iramsfoodstory поділилися рецептом класичних Fettuccine Alfredo, які можна приготувати вдома за лічені хвилини, без жодних ресторанних таємниць, але з ресторанним смаком.
Фетучіні - 225 г
сіль
чорний перець - 1 ч. л.
часникова приправа - 1 ст. л.
італійські трави - 1 ч. л.
свіжа петрушка - 2 ст. л.
вершкове масло
жирні вершки - 2 склянки
тертий пармезан - 1 склянка
борошно - 1,5 ст. л.
Вода - 1 склянка
Секрет ідеальної фетучіні Альфредо у балансі. Вершки та масло створюють базу, пармезан додає глибини, а паста зв’язує все в одне ціле. Це страва, яка не потребує складних хитриків, але дарує справжню кулінарну насолоду.
Подавайте пасту у глибоких тарілках із крихтами свіжого пармезану, склянкою білого вина та легкою зеленою салатною ноткою — і вечеря перетвориться на маленьке свято.