Контракти.ua

633  —  19.04
Буданов оцінив ймовірний розпад РФ на дрібні частини
Буданов оцінив ймовірний розпад РФ на дрібні частини

Головний український розвідник обережно ставиться до прогнозів завершення війни.

Керівник українського Головного управління розвідки Кирило Буданов заявляє, що диктатор-президент агресорки Росії Володимир Путін зробив "стратегічну помилку", розпочавши війну в Україні. Пише ТСН. 

Про це він сказав в інтерв'ю американській газеті The Washimgton Post.

"Але росіяни швидко одужують, і це факт, про який ви повинні пам’ятати. Вони довели це десятки разів. Ми не повинні недооцінювати цю характеристику", - наголошує Буданов.

Головний розвідник обережно ставиться до прогнозів завершення війни. З його слів, вторгнення триватиме - поки в РФ діятиме цей режим.

"За наступного режиму це може змінитись чи ні, але вікно можливостей з'явиться", - заявив він.

Також журналіст запитав про "корейське рішення шляхом переговорів". Буданов у відповідь перепитав: "Чи я хочу, щоб Україна стала Північною Кореєю?".

Очільник ГУР наголошує, мовляв, "не заперечуватиме" проти можливого розпаду Російської Федерації на дрібні частини.

"У мріях росіян окупувати всю Україну, а в наших мріях провести парад перемоги… у Москві. Іншими словами, будь-який результат є малоймовірним", - сказав Буданов.

Нагадаємо, Кирило Буданов прокоментував "мирний план" Дональда Трампа щодо закінчення війни в Україні. Голова ГУР каже, що поважає колишнього президента США за стійкість. Втім, його "план" - нереальний.