Контракти.ua

491  —  24.11.23
ЗСУ попередили про небезпеку російських артистів, які виступають для окупантів
ЗСУ попередили про небезпеку російських артистів, які виступають для окупантів

Самі російські пропагандисти показали відео “прильоту” під час концерту в “ДНР”.

Українські військові порадили російським артистам, які незаконно перетинають кордон України та на тимчасово захоплених територіях розважають окупантів, поберегти здоров’я.

Про це йдеться в публікації в телеграм-каналі “СтратКом”. Пише ТСН. 

Так, йдеться про російських артистів, які незаконно перетинають кордон нашої держави та приїжджають на тимчасово захоплені території розважати окупантів. Наприклад, із концертом до військових РФ нещодавно до Старобешева на Донеччині приїздила співачка Поліна Меньших.

Артистка перед військовими злочинцями співала пісні, проте закінчити виступ їй не вдалося, оскільки в БК, в якому зібралися окупанти, прилетіла ракета.

“СтратКом ЗСУ застерігає всіх російських артистів, танцюристів, коміків, акинів і скоморохів утримуватися від незаконного перетину українського кордону та виступів у зоні бойових дій перед озброєними угрупованнями країни-агресора. Це може мати негативні наслідки як для репутації, так і для здоров’я. Піклуйтеся про себе”, – наголосили в “СтратКомі”.

Пропагандистські канали опублікували відео з місця “прильоту”. На кадрах видно, що сцена повністю зруйнована. Стіни посічені уламками.

Нагадаємо, українські військові помстилися російським окупантам у день ракетно-артилерійських військ РФ. ЗСУ накрили велике скупчення окупантів із 810-ї бригади морської піхоти.