Контракти.ua

6529  —  31.10.23
Сергій Сивохо помер: де та коли відбудеться прощання з шоуменом
Сергій Сивохо помер: де та коли відбудеться прощання з шоуменом

Артиста не стало 17 жовтня.

Стало відомо, де та коли відбудеться прощання з колишнім гравцем КВК, українським актором, ведучим та політиком Сергієм Сивохою. Пише ТСН. 

Як повідомляється в Instagram "Ліги Сміху", в останню путь шоумена проведуть вже 3 листопада. Прощання з гумористом відбудеться в Києві в МЦКМ "Жовтневий палац". Церемонія розпочнеться об 11:00.

Зазначимо, Сергій Сивохо пішов з життя вранці 17 жовтня. Відомо, що тривалий час шоумен боровся з тяжкою хворобою. Влітку 2017 року медики поставили гумористу діагноз виразка шлунку та порадили негайно худнути. Тоді Сивохо скинув 50 кіло. Проблеми зі здоров'ям на цьому не закінчилися. У легенях гумориста через малорухливий спосіб життя почала накопичуватися рідина. Лікарям тоді довелося вводити Сивохо в стан штучної коми. Відомо, що останні дні свого життя знаменитість провів у Німеччині, де він лікувався. Як пригадував його приятель, шоумен помітно схуд, ледь пересувався та користувався милицями.

У Сергія Сивохи залишилася дружина Тетяна та син Савва. Раніше редакція сайту ТСН.ua писала, що про них відомо, чим вони займаються та який мають вигляд.