Контракти.ua

3829  —  25.01.23
Як правильно користуватися glo™?
Як правильно користуватися glo™?

glo™ (гло)  —  це сучасна технологія, що не спалює, а нагріває тютюн до заданої температури від 250-280°C в залежності від вибраного режиму (Standard чи Boost) та моделі девайсу. Сам пристрій має компактні габарити, тому легко поміститься навіть у самій маленькій жіночій сумці.

Але у деяких нових користувачів може виникати питання, як користуватися гло (glo™), тому детальніше розповімо в цій статті.

Правильна робота пристрою для нагрівання тютюну glo™

Робота пристрою виконується єдиною кнопкою керування (окрім моделі gloтм HYPER X2, що має другу окрему кнопку активації режиму Boost) та сигналізує про наступне:

  1. Увімкнення пристрою.
  2. Початок процесу нагрівання.
  3. Завершення роботи.

Але треба розуміти, що в залежності від вибору режиму потрібно дотримуватися різних принципів дій:

  1. Для роботи пристрою у режимі Standard. Затиснути кнопку керування та утримувати її впродовж 3-х секунд. Пристрій має завібрувати, після чого потрібно відпустити кнопку та дочекатися повної готовності (приблизно через 20 секунд заблимають кругові індикатори та пристрій знову завібрує). Після цього можна приступати до сесії.
  2. Для роботи пристрою у режимі Boost. Затиснути кнопку на 5 секунд доки пристрій не завібрує удруге. Потім відпустити кнопку,  круговий індикатор покаже початок нагрівання. Після завершення  нагрівання, пристрій завібрує, що свідчить про те, що  гло (glo™) Boost режим активовано та можна починати сесію. Boost забезпечує сильніше нагрівання завдяки високій температурі, що збільшує насиченість сесії. Коли всі індикатори згаснуть, це свідчить про те, що сесія закінчилася.  Одного заряду вистачає до 20 таких сесій за умови, що ваш пристрій повністю заряджений (Окрім моделі gloтм PRO SLIM, що забезпечує до 16 сесій на повному заряді)*.

 

Якщо у вас є питання щодо придбання пристрою для нагрівання тютюну glo™, то ви можете звернутися до служби технічної підтримки  за телефонами 0 (800) 50-90-80 або 8008.** А також отримати консультацію в одному з магазинів, glo™ studio, pop-up.

На правах реклами.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

 

* При використанні в режимі Буст. За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися залежно від поведінки користувача.

** Дзвінки безкоштовні. Тільки для повнолітніх.