Контракти.ua

439  —  13.10.22
ЗСУ змінили динаміку війни з Росією, - глава Пентагону
ЗСУ змінили динаміку війни з Росією, - глава Пентагону

Українські військові досягли надзвичайних здобутків на полі бою. Попри нові напади Росії, Збройні сили України змінили динаміку війни.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на слова глави Міноборони США Ллойда Остіна під час засідання "Рамштайну".

За словами голова Пентагону, попри напади на цивільні цілі, безвідповідальні погрози, риторику голови Кремля Володимира Путіна, ЗСУ продовжують змінювати ситуацію на полі бою завдяки наданому озброєнню.

"Коли ми зустрічалися у вересні, ми всі спостерігали, як Україна досягла надзвичайних здобутків на полі бою. Незважаючи на нові напади Путіна, українські сили змінили динаміку цієї війни. Вони звільнили сотні містечок від російської окупації та повернули тисячі кілометрів квадратних своєї землі. Ці перемоги належать українським солдатам", - заявив голова Пентагону.

Остін додав, що напади Росії лише посилюватимуть рішучість союзників у допомозі Україні.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що сьогодні, 12 жовтня, у Брюсселі розпочалося шосте засідання Контактної групи з оборони України. Головною темою порядку денного буде посилення протиповітряної оборони нашої країни.

Агентство розповідало про те, чого чекати від шостого засідання "Рамштайн". Не виключається, що однією з тем буде заявка України на вступ до НАТО.

Статьи по теме
Україна має
Україна має "дуже хороші шанси" на успішний контрнаступ навесні, - глава Пентагону

Україна користуючись значним виснаженням російської армії та постачанням західної зброї має "дуже хороші шанси" здійснити успішний контрнаступ навесні цього року.
30.03.23 — 456

Найманці ПВК
Найманці ПВК "Вагнера" виявилися "трохи кращими за російські сили", - глава Пентагону

ПВК "Вагнера" показала себе у війні в Україні ефективніше, ніж регулярна російська армія. При цьому методи вагнерівців були цікавими, але немислимими.
08.03.23 — 597

США готові надати Україні всі необхідні можливості для протидії рф - глава Пентагону
США готові надати Україні всі необхідні можливості для протидії рф - глава Пентагону

Міністр оборони США Ллойд Остін провів телефонну розмову з міністром оборони України Олексієм Резніковим.
10.05.22 — 721