Контракти.ua

37938  —  02.09.10
Відкриття ексклюзивного магазину ІТ рішень «Computer Fashion»
Відкриття  ексклюзивного магазину  ІТ рішень «Computer Fashion»

19 серпня 2010 року у м. м.Київ, на пр-т  Московський, 8, офіційно відкрився новий магазин ІТ рішень «Computer Fashion».

 

 

Computer Fashion – це ексклюзивний проект розроблений наймогутнішою компанією на ІТ ринку України «Діавест-комп’ютерний світ», що успiшно розвивається ще з 1994 року і за цей час встигла відкрити 65 магазинiв на території всієї України.
Магазин «Computer Fashion» – це один з підрозділів стабільної, вже давно відомої компанії «Diawest». Котра вміє працювати на ринку ІТ технологій.
Велика площа магазину (300 м2) під час офіційного відкриття об’єднала в собі біля 20 компаній – кращих спеціалістів комп’ютерної індустрії, таких як
Intel, Samsung, MSI,  Microsoft , LG, HP, Epson, Canon, APC, Logitech, ERC, Elitek,
Lexmark, Asbis, Bigit, Worldwide Manufacturing, E.D. ін..Таким чином, магазин перетворився на оглядовий майданчик останніх досягнень даної області.
Вечірка розпочалася з найвідповідальнішого етапу заходу – урочистого перерізання червоної стрічки - символу відкриття магазину.Право перерізати червону стрічку і офіційно представити новий проект було надано Анатолію Балюку власнику  компанії «Diawest» та Анастасії Балюк – директору магазину «Computer Fashion»:
Анатолій Балюк висловив подяку співробітникам компанії «Diawest» за активу участь в організації проекту «Computer Fashion». Також, виділив значний внесок у розвиток магазину вендорів, що активно підтримують дану ідею.
Анастасія Балюк  у своєму виступі обґрунтувала  основної  відмінності   магазину «Computer Fashion» від інших магазинів комп’ютерної техніки:
-    Магазин «Computer Fashion» - це унікальний проект, що немає конкурентів. Він займає вільну нішу на ринку комп’ютерних технологій, що має свою власну цільову аудиторію. Магазин «Computer Fashion» відповідає королівським вимогам. Сучасне, стильне обладнання, ексклюзивний асортимент.  Концепція «Computer Fashion» - це подіум для дивайсів. Де задається мода на електронне обладнання. В магазині щомісячно будуть проводитись вечірки – презентації останніх новинок ІТ ринку.
Цільова аудиторія – успішні люди, які перш за все, знають ціну свого часу і потребують комфорт найвищого класу. Їм буде запропонований найкращий товар існуючий на ринку та бездоганний сервіс. За-для повного задоволення потреб і вибаганок клієнтів розроблено ряд послуг:
- Швидка і безкоштовна доставка габаритного товару;
- Консультування і можливість здійснення покупки просто за телефоном;
- Під'єднання комп'ютерів та об'єднання декількох машин в єдину домашню мережу;
- Налаштування ТV, GPRS, багатофункціоналок і тд в будь-якому зручному для вас місці;
- Розробка комп'ютерних моделей за індивідуальними вимогами;
- Ексклюзивні дизайнерські рішення з інкрустацією Swarovsky

Апогеєм свята став «fashion» показ ексклюзивних новинок ІТ технологій у виконанні професійних моделей:
Ноутбуки
1) DELL Alienware M11x
Ноутбук AlienwareTM M11x дозволить вам грати в будь-які ігри в будь-якій точці світу. Незважаючи на свій незначний вага (1.99 кг) M11x володіє достатньою продуктивністю для підтримки самих сучасних ігор. Без перебільшення можна сказати, що він виводить ігрові можливості ноутбуків з екраном менше 15 дюймів на новий рівень.
2) HP Pavilion dv7 with BEATS Audio
Ноутбук HP Pavilion dv7-4030er забезпечує продуктивність настільного ПК і мобільність. Поєднання двоядерного процесора Intel Core i5-450M, 4 ГБ оперативної пам'яті та дискретного графічного адаптера ATI Radeon HD 5650 з 1 ГБ пам'яті дозволить Вам вирішувати завдання будь-якої складності.
3) APPLE MacBook Air
MacBook Air - виключно тонкий, виключно портативний і винятковий взагалі. Але сантиметри і грами не йдуть миттєво. Це результат нового підходу, безлічі бездротових технологій і передового дизайну. З появою MacBook Air портативні комп'ютери знайшли новий стандарт
Мониторы
1) LG W2363D
В ході презентації моніторів 2010 року, LG продемонструвала і перший 3D-дисплей. Характеристики, живе фото і враження від роботи W2363D
2) LG 3-D
Дозвольте собі максимальної реалістичності тривимірного відео з першим Full LED Slim телевізором Унікальна підсвічування Full LED Slim з функцією локального затемнення і витончений дизайн INFINIA ™ зроблять занурення у світ 3D незабутнім. Підтримка бездротового з'єднання дозволить підключити до телевізора будь-які периферійні аудіо-відео пристрої, не порушуючи загального дизайну великою кількістю проводів, а новітня технологія NetCast™ допоможе розширити можливості LX9500 за допомогою онлайн-сервісів.В ході презентації моніторів 2010 року, LG продемонструвала і перший 3D-дисплей. Характеристики, живе фото і враження від роботи W2363D.
Мобильные телефоны

1) HTC HD2
HTC HD2 дає вам усе, що ви чекаєте. Унікальний екран з високою роздільною здатністю розміром 4,3 дюйма приголомшує уяву. Перша в світі технологія ємнісного чутливого екрану в комунікаторі на платформі Windows ® phone поряд з процесором з частотою 1 ГГц забезпечують блискавичний відгук на найлегшій дотик ваших пальців до екрану.
2) HTC Desire
З першого погляду HTC Desire вражає своїм величезним, яскравим і контрастним Cупер яскравий-екраном з приголомшливою передачею кольору і діагоналлю 3,7 дюймів. Процесор Qualcomm Snapdragon потужністю 1 ГГц дозволяє HTC Desire виконувати безліч завдань одночасно. Ти зможеш перемикатися між різними програмами без зволікань і проблем. А інтуїтивно зрозумілий інтерфейс HTC Sense допоможе тобі з легкістю контролювати цей потужний смартфон.
До уваги гостей було представлено багато інших ексклюзивних новинок ІТ технологій.
У рамках офіційної церемонії відкриття магазину, виступила представник компанії Intel Ukraine Microelectronics Ltd – Наталія Шень, яка висловила подяку організаторам проекту за швидкий і продуктивний розвиток індустрії              ІТ-технологій, що дозволяє представляти свою продукцію в умовах, які найкраще відповідають їх бажанням.
Все дійство проходило у вишуканій атмосфері «fashion style». Гостям вечірки надавалися приємні сюрпризи - розіграші в лотерею «мишок», інкрустованих камінням Swarovsky , а також вишукані страви та напої, що були оформлені на мольбертах в стилі Бароко.
Завершенням святкового вечора став виступ балету.
Прес-служба компанії
«Computer Fashion»
Мережа Наталія
Тел./факс. 044-251-11-11

Статьи по теме
Почему качественные SEO тексты — залог успеха вашего сайта?
Почему качественные SEO тексты — залог успеха вашего сайта?

В современном мире, где конкуренция в интернете ежедневно растет, важно не просто создать сайт, а сделать его видимым и привлекательным для посетителей. Один из ключевых аспектов успешной онлайн-стратегии — это качественные SEO тексты. Давайте разберемся, почему они настолько важны и как их заказать.
12.09 — 333

Выбор первого MacBook: какую модель выбрать и на что обратить внимание?
Выбор первого MacBook: какую модель выбрать и на что обратить внимание?

Покупка первого MacBook — важное решение, которое требует внимания к деталям. Но с множеством доступных моделей, различиями в характеристиках и ценах выбрать подходящий ноутбук может быть непросто. В этой статье мы разберем, какой купить Макбук и на что обратить внимание при выборе.
09.09 — 414

Контекстна реклама для B2B: ефективний інструмент лідогенерації
Контекстна реклама для B2B: ефективний інструмент лідогенерації

Ринок B2B характеризується жорсткою конкуренцією та необхідністю залучення вузької, але дуже цінної аудиторії. Один із перевірених методів залучення потенційних клієнтів (лідогенерація) — контекстна реклама, зокрема пошукова реклама Google Ads.
06.09 — 396