Контракти.ua

1706  —  26.07.22
Причину вже озвучено: "занадто здоровому" Путіну двічі викликали медиків вихідними
Причину вже озвучено:

Джерело, наближене до оточення президента Росії, не згодне з оцінкою керівника ЦРУ про стан здоров'я Путіна.

Директор ЦРУ Вільям Бернс минулого тижня виступаючи на Форумі з безпеки Аспена в Колорадо засумнівався в тому, що президент РФ Володимир Путін справді серйозно хворий. Він заявив, що кремлівський лідер має "надто здоровий вигляд", а люди просто видають бажане за дійсне. Пише ТСН. 

Але телеграм-канал Generall SVR у новому своєму пості знову повідомляє, що зі здоров'ям диктатора Путіна не все гаразд.

"Надто здоровому", на думку директора ЦРУ, президенту Росії Володимиру Путіну в ніч проти суботи 23 липня знадобилася термінова медична допомога. Близько першої години ночі до президента викликали медпрацівників, які чергували в резиденції. Путін поскаржився на сильну нудоту. Через двадцять хвилин була викликана додаткова бригада медиків з лікарями президента. Відомо, що лікарі надавали допомогу та були біля Путіна протягом трьох годин і після покращення стану президента залишили його покої”, - повідомляє канал.

У зв'язку з цим було ухвалено рішення, що цього тижня на заходах, де буде потрібна присутність Путіна, його замінить двійник.

Чутки про те, що Путін має кілька двійників і вони вже давно "в роботі" ходять теж не перший місяць. Припускали, що під час нещодавнього візиту до Ірана приїжджав також не сам Путін, а його двійник. Цю версію прокоментував і керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

"Я прямо не відповім на це запитання ( про стан Путіна — ред. ), тільки натякну. Подивіться, будь ласка, момент виходу умовного Путіна з літака. Чи це Путін взагалі?" - коротко відповів Буданов.

Статьи по теме
"Треба вирішувати". Путинський депутат назвав Вірменію незаконною державою

Російський депутат від правлячої партії "Єдина Росія" Євген Федоров вважає Вірменію "тупиковою країною", питання з русофобією, в якій потрібно "вирішувати за законом".
24.11.22 — 682

Путін зіткнеться з жорстким тиском після втечі росіян з Херсону, - Sky News
Путін зіткнеться з жорстким тиском після втечі росіян з Херсону, - Sky News

Президент Російської Федерації Володимир Путін зіткнеться зі зростаючим тиском з боку чиновників через евакуацію росіян в Херсонській області.
04.11.22 — 1648

"У них різні вуха, хода та зріст": Буданов розповів про двійників Путіна

Нещодавно британська розвідка повідомляла, що президент Росії Володимир Путін може бути вже мертвий, а його роль виконують двійники. За даними української розвідки, диктатор серйозно хворий, і це давно не таємниця.
03.08.22 — 1401