Контракти.ua

1518  —  25.07.22
"Путін обіцяв Орбану частину України" – Фейгін

Президент РФ Путін готовий був віддати Угорщині Закарпаття.

Кремлівський диктатор Володимир Путін пообіцяв прем'єр-міністру Угорщини Віктору Орбану частину Закарпаття в обмін на досить явну підтримку у війні. Пише ТСН. 

Про це розповів російський правозахисник Марк Фейгін 24 каналу.

Саме так можна пояснити скандальні заяви Віктора Орбана.

За словами Фейгіна, Росія постійно повторює, що Київ перетворили на так званий проєкт "антиросії". Вони сприймають Україну як наконечник "західного списа".

"Ой, підпали під Захід? Тільки Захід щось не займав території, не вбивав дітей в Бучі і допомагає грошима. Чому б тоді Україні не обрати союзником Захід? А кого обирати? Москву? Оцих всіх з мордами у вигляді дуп?", - говорить Фейгін.

Угорщина активно виступає проти антиросійських санкцій, особливо вона захищає поставки російських енергоносіїв до Європи.

Нагадаємо, "друг" Росії Орбан звинуватив Захід у нападі Путіна на Україну.

Статьи по теме
Они не останавливаются — о чем предупреждает Залужный
Они не останавливаются — о чем предупреждает Залужный

Игаль Левин: "Они не останавливаются", — такими словами недавно описал российскую агрессию украинский генерал Валерий Федорович Залужный — главнокомандующий Вооруженными силами Украины. Вот эти слова Железного генерала — ключ к пониманию происходящего.
17.05.23 — 1144

Командующий обороной Киева объяснил, зачем Россия перебрасывает военных в Беларусь
Командующий обороной Киева объяснил, зачем Россия перебрасывает военных в Беларусь

Пока все боевые части, которые создала Россия в Беларуси - были позже переброшены на восток. Кремль использует территорию своего союзника для восстановления техники и обучения солдат.
03.02.23 — 2099

Окупанти оголосили про вивід військ з Ізюма
Окупанти оголосили про вивід військ з Ізюма

Окупанти оголосили про вивід своїх військ з Ізюма Харківської області. Також це нібито стосується і ще "деяких інших населених пунктів".
11.09.22 — 886