Контракти.ua

820  —  17.07.22
Арестович анонсував, що з Кримським мостом "можуть трапитися всілякі неприємності"
Арестович анонсував, що з Кримським мостом

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович заявив, що на Кримський міст не поширюється дана західним партнерам обіцянка України не бити з західного озброєння по Росії.

Кримський міст був незаконно збудований Росією в територіальних водах України та вважається українською територією. Пише ТСН. 

Про це радник голови ОП розповів у розмові з російським юристом, правозахисником Марком Фейгіним 16 липня.

"Не бити по Російській Федерації? Так не будемо бити. У нас цілей на території України вистачає. Кримський міст першою частиною проходить територіальними водами України. Це наша територія", – сказав Арестович.

Він також анонсував, що з Кримським мостом "можуть трапитися всілякі неприємності".

"Це незаконна споруда, побудована в територіальних водах України. "Вишки Бойка" були незаконно захоплені... Що з ними сталося? На Кримський міст чекає та ж доля", – попередив радник голови президентського офісу.

Нагадаємо, напередодні секретар РНБО Олексій Данілов повідомив про напруження російських окупантів через зброю, яку отримує Україна від західних партнерів. Тож загарбники посилили оборону Кримського мосту.

Статьи по теме
Закон про мобілізацію: депутатів можуть позбавити броні – ЗМІ
Закон про мобілізацію: депутатів можуть позбавити броні – ЗМІ

Депутатів Верховної Ради можуть залишити без броні від мобілізації.
14.01 — 1662

Як українці ставляться до попередніх президентів: дані опитування
Як українці ставляться до попередніх президентів: дані опитування

До попередніх президентів України громадяни ставляться по-різному: частина сприймають їх позитивно, частина - негативно. Найкраще ставлення до президентів, які займали проукраїнську позицію.
25.03.23 — 2313

В Україні хочуть узаконити партнерство для одностатевих пар
В Україні хочуть узаконити партнерство для одностатевих пар

У Верховну раду подали на реєстрацію законопроєкт про реєстровані партнерства. Він дасть змогу партнерам в одностатевих і різностатевих парах без шлюбу мати такі самі права, як і в законного подружжя.
08.03.23 — 858