Контракти.ua

851  —  10.07.22
Пекло. Синоптики попередили про повернення спеки: до 39 °C у тіні
Пекло. Синоптики попередили про повернення спеки: до 39 °C у тіні

Похолодання, яке могли відчути жителі України, незабаром піде на спад, а за кілька днів синоптики прогнозують повернення спеки.

Спекотна погода повернеться практично до всіх регіонів України. Винятками стануть Харків та Одеса – у цих містах різких перепадів не передбачається. Одразу в кількох містах стовпчик термометра підніметься вище за +35 °C і досягне +38 °C. Пише НВ. 

Київ

У Києві 18 липня температура повітря досягне позначки +33 °C, а 23 липня становитиме вже +36 °C. Сонячна погода та мінімальна кількість опадів супроводжуватимуть киян до кінця місяця.

Дніпро

У Дніпрі вже 15 липня термометр покаже спекотні +33 °C, а 23 липня досягне +39 °C. Потім температура знизиться і буде помірнішою, проте опадів синоптики не прогнозують, тому буде все ще досить спекотно.

Львів

Пік температурних показників у Львові також припадає на суботу, 23 липня. У цей день очікується до +38 °C, у наступні дні місяця погода стабілізується та буде менш спекотною.

Ужгород

На мешканців Ужгорода чекають два виснажливо спекотні дні: 22 та 23 липня. Температура повітря вдень досягне +38 °C. Загалом увесь липень в Ужгороді буде спекотним.

Миколаїв

У Миколаєві липень б'є температурні рекорди, весь тиждень із 18 до 26 липня прогнозують температуру близько +36 °C, а 23 липня вона підвищиться до +38 °C. Крім того, у Миколаєві практично не очікується опадів, невеликі дощі можливі наприкінці місяця.

Статьи по теме
Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень
Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень

В регіонах стане трохи прохолодніше.
04.05 — 248

Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться
Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться

До України прийде легке похолодання.
04.05 — 236