Контракти.ua

1264  —  09.07.22
Диктатор не радий: стала відома стать майбутньої дитини Путіна
Диктатор не радий: стала відома стать майбутньої дитини Путіна

Чутки про нову вагітність Аліни Кабаєвої обростають новими подробицями.

У ЗМІ вже давно ходять чутки, що колишня гімнастка Аліна Кабаєва – імовірна коханка та навіть дружина Путіна – вагітна. Пишуть, що раптова вагітність ексспортсменки стала несподіваним сюрпризом для кремлівського "фюрера", і він навіть наполягав на аборті. Пише ТСН. 

Мабуть, Аліна вирішила зберегти вагітність, і тепер стала відома стать майбутньої дитини. Про це написав телеграм-канал Generall SVR:

"Це дівчинка. Звістка зовсім не втішила майбутнього батька та президента Росії в одній особі, який висловив думку, що дітей і так вистачає, а дочок і поготів, чим дуже засмутив Аліну Маратівну. Як каже старе прислів'я: "Од милого пана не болить  і рана", хоча, можливо, випадок не той".

Зазначимо, досі достеменно невідомий статус відносин Кабаєвої та Путіна, а також наявність у них спільних дітей та їхня кількость та стать.

Статьи по теме
Диктатура профнепригодности. Размах и глубина
Диктатура профнепригодности. Размах и глубина "обратного отбора" в России поражает

Константин Сонин, экономист, профессор: Раз за разом возникает вопрос – как так может быть, что один человек, Путин, привёл Россию к полному краху, разорению граждан, гибели десятков тысяч солдат и сотням тысяч беженцев, а никто в его окружении этому не возражает?
30.09.22 — 1515

Российские генералы нервничают не меньше, чем российские олигархи. Долой самодержавие?
Российские генералы нервничают не меньше, чем российские олигархи. Долой самодержавие?

Виктор Небоженко: Первыми, кто почувствовал на себе тяжелую руку западных санкций, ревизии, конфискаций и ограничений были российские олигархи, которые любили жизнь на Западе не меньше, чем гордились и уважали Путина. Затем пришла очередь мощного, болезненного западного давления на ближайшее окружение Путина. Российский генералитет, развращенный другом Путина, министром обороны Шойгу, спокойно смотрел на страдание «старших товарищей» – их это сильно не задевало. «Беда» пришла с другой стороны.
12.09.22 — 1114

Фейгін розповів, що суттєво змінилося у путінському бункері після
Фейгін розповів, що суттєво змінилося у путінському бункері після "бавовни" у Криму

Російський опозиціонер, правозахисник та адвокат Марк Фейгін переконаний, що після нових вибухів в анексованому Криму відбулися зміни у наративі Москві.
17.08.22 — 2036