Контракти.ua

1241  —  05.07.22
Протестів у Росії не буде, вони підтримують цю війну, - Буданов
Протестів у Росії не буде, вони підтримують цю війну, - Буданов

Більшість росіян підтримують війну в Україні, в тому числі ракетні удари по цивільній інфраструктурі. Тому ніяких протестів в Росії не буде.

Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповів начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

"Росія в основному підтримує всі ці дії. Це насправді так, не треба думати, що один Путін такий поганий, а всі інші просто не знають, що робити. Знають, дуже чітко знають і розуміють. Можливо, це наслідок довготривалої пропагандистської роботи з ними", - заявив він.

За словами Буданова, росіяни в основному підтримують все, що відбувається в Україні, в тому числі ракетні удари по мирних громадянах.

"Це ж зараз не важко, у нас XXI століття, відкрийте їх паблік, просто коментарі почитайте, що вони там пишуть. Це ж не пише Путін або Патрушев, наприклад, немає. Вони це підтримують, тому ніяких протестних настроїв там не буде", - зазначив глава української розвідки.

Крім того, Буданов вважає, що слушного моменту для зміни глави Кремля чекає економічна еліта, яка досить сильно постраждала від війни в Україні.

Нагадаємо, за словами глави української розвідки, в Москві неодноразово погрожували всьому світу ядерною зброєю, проте вони чітко розуміють, що використання цієї зброї просто прискорить розпад Російської Федерації.

Статьи по теме
Росіяни намагаються створити власні морські дрони, але невдало, - Буданов
Росіяни намагаються створити власні морські дрони, але невдало, - Буданов

Російська військова промисловість намагається сконструювати власні морські ударні безпілотники, але поки що безуспішно.
26.03 — 264

Корабель РФ
Корабель РФ "Цезар Куніков" йшов з Новоросійська до Севастополя, - Буданов

Російський великий десантний корабель "Цезар Куніков", який 14 лютого, знищили українські захисники, прямував з Новоросійська до Севастополя.
16.02 — 814

Знищення Кримського мосту буде болісним для Путіна, та припадок його не схопить, - Буданов
Знищення Кримського мосту буде болісним для Путіна, та припадок його не схопить, - Буданов

Керівник української військової розвідки Кирило Буданов сподівається, що незаконно збудований російськими окупантами Кримський міст буде ліквідований вже цього року.
01.02 — 583