Візьміть крильця і приготуйте смакоту в духовці: простий рецепт курятини в глазурі
Курячі крильця в духовці можна готувати різними способами. Це безпрограшний і бюджетний варіант м'ясної страви, а якщо зробити їх в глазурі, ви отримаєте неймовірну смакоту!
Рецептом поділилася відомий український блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.
Інгредієнти:
Курячі крильця - 1 кг
Сіль - 1 ч. л.
Чорний мелений перець - 1 ч. л.
Копчена паприка - 1 ч. л.
Сушений часник - 1 ч. л.
Коріандр - 1/3 ч. л.
Для глазурі:
Томатний соус або кетчуп - 60-70 г
Мед - 1 ч. л.
Вершкове масло - 20 г
Покрокове приготування крилець
Помийте курячі крильця і просушіть їх паперовими рушниками.
Додайте сіль, чорний мелений перець, сушений часник і коріандр.
Випікайте 30 хвилин при 200 градусах.
Для глазурі змішайте томатний соус, мед і вершкове масло, проваріть 1 хвилину.
Комітет з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України вважає недоцільним фінансування виготовлення золотих та срібних медалей для шкільних випускників з державного бюджету.
14.09 — 1149