Контракти.ua

87540  —  20.06.22
Пухкі вареники з вишнями: на чому приготувати вдале тісто
Пухкі вареники з вишнями: на чому приготувати вдале тісто

Як тільки розпочинається сезон черешень та вишень, то відразу хочеться потішити себе та своїх рідних чимось смачним. І що може бути ще краще, ніж вареники?

З ними можна взагалі не заморочуватися, адже варто лише приготувати вдале тісто. На воді, молоці чи кефірі – вибір за вами. Але є один нюанс: вареники з вишнями настільки смачні, що зникають зі столу за лічені хвилини.

Фудблогерка Ольга Вівчарюк (olgavivchariuk) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом вареників з вишнями, тісто для яких готується на молоці.

Інгредієнти:

борошно – 350 г

молоко – 200 мл

олія (соняшникова) – 3 ст. л.

сіль

Начинка:

вишні

цукор

Спосіб приготування:

1. Борошно просіяти.

2. Додати до борошна сіль та олію.

3. Молоко довести до кипіння, після чого налити до борошна. Замісити тісто. Вимішувати приблизно 5-7 хвилин, після чого залишити відпочити на 15 хвилин.

4. Тим часом помити та почистити вишні.

5. Готове тісто розкачати та вирізати кружечки.

6. На кожн кружечок викласти 3-4 вишні та 0,5 ч. л. цукру. Сформувати вареник.

7. Варити вареники 5 хвилин в киплячій воді.

Статьи по теме
Традиційна польська кухня: які страви готують в країні на щодень і на свято
Традиційна польська кухня: які страви готують в країні на щодень і на свято

Польська кулінарія тримається на любові до традицій та дбайливому збереженні старовинних родинних рецептів. Саме ця спадкоємність робить національні страви впізнаваними й улюбленими далеко за межами Польщі.
06.09 — 916

До України прийшло бабине літо: прогноз погоди на п'ятницю, 6 вересня
До України прийшло бабине літо: прогноз погоди на п'ятницю, 6 вересня

6 вересня погода потішить українців.
06.09.24 — 536

Коли спаде спека в Україні: прогноз синоптика
Коли спаде спека в Україні: прогноз синоптика

Друга і третя декади липня принесуть полегшення всій Україні.
13.07.24 — 3427