Контракти.ua

1475  —  02.06.22
Валя із Шепетівки: як живе соратниця Путіна, поки її батьківщина у вогні
Валя із Шепетівки: як живе соратниця Путіна, поки її батьківщина у вогні

Ця жінка безпосередньо причетна до того, що зараз відбувається в нашій країні, і заробляє за це мільйони доларів.

Понад місяць в Україні триває жорстока війна, яку розв'язала Російська Федерація, стверджуючи, що нашу величезну прекрасну європейську країну з багатою історією та культурою треба "денацифікувати", тому вони бомблять українські міста, катують мирних жителів, ґвалтують жінок та розстрілюють дітей. Свої військові злочини Росія, і зокрема свита Путіна, виправдовує абсолютно безглуздими та нереалістичними заявами, водночас продовжуючи підтримувати війну, заради своїх теплих місць у Держдумі та премій у валюті, які вони отримують за гучні патріотичні слова з трибун та підписи у потрібних документах. Пише ТСН. 

Однією з головних соратниць російського фюрера, ім'я якої стоїть під документом, що дозволяє Путіну використовувати війська за межами Росії, стала ніхто інша як Валентина Матвієнко — голова Ради Федерації.

Ця 72-річна жінка у вбраннях від Chanel, дорогими прикрасами з перлами, діамантовим годинником за сотні тисяч доларів і величезним начосом на голові, насправді одна з головних лицемірок Росії, адже сама є уродженкою України. Народилася Матвієнко у Хмельницькій області, у місті Шепетівка, яке зовсім нещодавно обстрілювали російські війська. Про своє походження Матвієнко, звичайно ж, замовчує, але голосно б'є себе в груди, заявляючи про любов до Росії.

Дитинство та юність вона провела в Черкасах, спочатку здобула медичну освіту, потім перебралася до Санкт-Петербурга, де закінчила Ленінградський хіміко-фармацевтичний інститут і нібито планувала стати вченою, але з наукою не зрослося – вона знайшла себе у політиці. Велика кар'єра як політикині почалася для Валентини наприкінці 80-х, коли вона стала народною депутаткою СРСР, потім пані послом на Мальті. У 90-х Матвієнко обіймала безліч високих посад, але її зоряна година — це пост губернаторки Санкт-Петербурга. Ні для кого вже не секрет, що злочинне угруповання, яке зараз при владі у Росії, почало формуватися саме в цьому місті — звідти робили перші кроки Путін та Медведєв.

На посаді губернаторки Матвієнко накрала дуже багато, приватизувала старовинні прибуткові будинки, а також забезпечила і свого єдиного сина Сергія Матвієнка не лише фінансово, а й подбала про його працевлаштування. До 36 років син чиновниці, магічним чином, уже володів величезним статком, що 2009 року оцінювалися у 1 мільярд доларів. Також у Сергія було у власності безліч нерухомості, бізнесів та землі.

Сергій, як і його мати, любить розкішне життя, дорогі речі та будинки. Від 2008 року він одружений з колишньою моделлю, а нині світською левицею Юлією Матвієнко, у пари є донька Аріна. Свої соцмережі Юля закрила, хоча раніше дуже любила хизуватися гламурним життям, брендовими речами, дорогими будинками, відпочинком та походами до елітних ресторанів, гроші для яких її свекруха та чоловік уже десятиліттями крадуть у звичайних росіян. І ні, ця фраза не голослівна, згідно з розслідуванням команди Навального, у сім'ї Матвієнко, є величезна вілла в італійському містечку Пезаро з розкішним краєвидом, оливковими садами та басейном. Окрім вілли, вони мають у власності і 26 гектарів землі.

Також у власності Валентини Матвієнко величезна розкішна квартира в Москві, яку вона "отримала" від держави, а потім тишком-нишком приватизувала, заміські будинки за мільйони доларів, напхані елітними меблями, та бізнес за кордоном. Тому можна сміливо стверджувати, що Валентина Матвієнко дуже багата жінка, хоча скільки в реальності грошей на її та офшорних рахунках разом із сином сказати практично неможливо, як і те, який розмір її премій від Кремля. Але точно одне – ця жінка одна з головних корупціонерок, близька соратниця Путіна і вона, як ніхто інший, причетна до жорстоких і кривавих смертей українців у цій війні.

Статьи по теме
Хто і навіщо “вбив” Навального — огляд
Хто і навіщо “вбив” Навального — огляд

16 лютого Олексій Навальний, якого Путін оголосив “екстремістом”, раптово помер у виправній колонії.
17.02 — 329

У Росії скорочується кількість прихильників війни
У Росії скорочується кількість прихильників війни

У Росії скорочується кількість прихильників продовження воєнних дій в Україні.
09.11.22 — 1167

Путін придумав, як побороти алкоголізм у Росії:
Путін придумав, як побороти алкоголізм у Росії: "Треба, щоб людям було чим займатися"

Президент країни-агресорки вкотре визнав проблему масового алкоголізму в регіонах.
22.10.22 — 2206