Контракти.ua

1054  —  01.06.22
"Це дуже сильний хід": військовий експерт пояснив, навіщо таблоїди "поховали" Путіна

Військовий експерт Олег Жданов розповів, що нині відбувається в оточенні Путіна після новин у британських таблоїдах про нібито смерть російського диктатора.

Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua.

Так, на думку Жданова, подібні новини про нібито смерть очільника Росії - це інформаційний вкид, щоб підірвати легітимність російського президента.

"Вкидання інформації про нібито смерть Путіна - це дуже сильний хід. Сьогодні будь-який політик у світі, розмовляючи з Путіним або намагаючись з ним поговорити, повинен усвідомити і задати собі запитання, а це справжній Путін чи ні. Ось так вони підривають легітимність самого Путіна. І сьогодні в РФ, крім просування своїх лобістських інтересів в світі, треба буде займатися ще й питаннями легітимізації самого Путіна", - говорить експерт.

Жданов додає, що це контрборотьба на інформаційно-психологічному фронті.

Варто зазначити, що вже багато місяців у ЗМІ ходять активні чутки про боротьбу президента Росії з раком. Телеграм-канал Generall SVR повідомив, що в середині травня диктатору навіть було проведено планову операцію.

Як пише видання Mirror, багато експертів вважають, що насправді Путін почав лікування від раку ще до початку свого вторгнення до України, а перша операція йому була зроблена якраз у лютому 2022 року. Мабуть, після того, як вона минула успішно, він і знайшов у собі сили ухвалити рішення розпочати широкомасштабну війну проти України.

Втім, ті ж експерти стверджують, що стан здоров'я "фюрера", незважаючи на те, що він отримує найінноваційнішу терапію, залишає бажати кращого. Пророкують, що життя його закінчиться в якомусь санаторії, куди його помістять на лікування, і звідти Путін уже не вийде, щоб керувати країною. І цей оптимістичний для України прогноз роблять на 2023 рік.

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 97-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Статьи по теме
"Треба вирішувати". Путинський депутат назвав Вірменію незаконною державою

Російський депутат від правлячої партії "Єдина Росія" Євген Федоров вважає Вірменію "тупиковою країною", питання з русофобією, в якій потрібно "вирішувати за законом".
24.11.22 — 699

Путін зіткнеться з жорстким тиском після втечі росіян з Херсону, - Sky News
Путін зіткнеться з жорстким тиском після втечі росіян з Херсону, - Sky News

Президент Російської Федерації Володимир Путін зіткнеться зі зростаючим тиском з боку чиновників через евакуацію росіян в Херсонській області.
04.11.22 — 1673

"У них різні вуха, хода та зріст": Буданов розповів про двійників Путіна

Нещодавно британська розвідка повідомляла, що президент Росії Володимир Путін може бути вже мертвий, а його роль виконують двійники. За даними української розвідки, диктатор серйозно хворий, і це давно не таємниця.
03.08.22 — 1415