Салат вінегрет заряджає енергією овочів і добре освіжає влітку.
Вінегрет - дуже смачний і популярний салат, який люблять у багатьох сім'ях. Класичний вінегрет готується з варених і маринованих овочів, а заправляється олією і оцтом. У салат за бажанням можна додати мариновані гриби, свіжу зелень або зелену цибулю. Калорійність вінегрету становить всього 120 ккал/100 г. Пише УНІАН.
Картоплю, буряк і моркву зварити до готовності. Буряк потрібно варити в окремій каструлі. Остудити варені овочі. Цибулю дрібно нарізати, інші овочі нарізати кубиком. З горошку злити рідину. Дрібно порубати зелень. Перемішати всі інгредієнти, посипати зеленню і полити олією. Посолити і поперчити салат за смаком.
Відварити до готовності моркву, картоплю і буряк. Нарізати овочі кубиком. З капусти злити розсіл і віджати руками. Цибулю дуже дрібно нарізати. Змішати всі інгредієнти у великій мисці. Заправити салат нерафінованою олією, рубаною зеленню і сіллю.
Натерти на крупній тертці яблуко. Цибулю дрібно нашаткувати. Буряк і моркву нарізати кубиками. Змішати всі інгредієнти, посолити і заправити маслом. За бажанням скропити салат лимонним соком.