Контракти.ua

6064  —  09.05.22
Кулінар розкрила секрет ідеального маринаду для шашлику: як не зіпсувати м'ясо
Кулінар розкрила секрет ідеального маринаду для шашлику: як не зіпсувати м'ясо

Ідеальний шашлик зі свинини може вийти при дотриманні ряду правил. І тут грають роль, як вибір м'яса, так і вибір маринаду, а також часу на просочення шматочків майбутнього шашлику.

Рецептом поділилася український блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.

В основі такого м'яса - цибуля, томатний сік, рослинна олія, а також спеції.

На 1 кг свинини (свинячого ошийка):

  • Цибуля-2 шт. (250 г)
  • Сіль - 1 ч. л. без гірки (за смаком)
  • Рослинна олія - 1 ст. л.
  • Мелений перець - 0,5 ч. л.
  • Томатний сік - 200 мл

Покрокове приготування

Цибулю наріжте тонкими півкільцями, додайте сіль і добре перемніть, щоб цибуля випустила максимальну кількість соку.

Додайте перець, рослинну олію, томатний сік. Перемішайте.

Залиште м'ясо маринуватися на 12-24 години в холодильнику. Чим більше воно маринується, тим більш насичений смак виходить.

Перед смаженням кулінар рекомендує дати м'ясу прогрітися до кімнатної температури, так воно швидше просмажиться.

Статьи по теме
Чим замінити майонез у шубі та інших салатах: 5 здорових, смачних заправок
Чим замінити майонез у шубі та інших салатах: 5 здорових, смачних заправок

Що можна використовувати замість майонезу в «Шубі» та інших салатах.
вчера, 11:50 — 766

Що потрібно зробити до Нового року: 33 майже чарівних справ на грудень для гарного настрою
Що потрібно зробити до Нового року: 33 майже чарівних справ на грудень для гарного настрою

Список справ для гарного настрою, які потрібно зробити до Нового року.
07.12 — 359