Контракти.ua

6057  —  09.05.22
Кулінар розкрила секрет ідеального маринаду для шашлику: як не зіпсувати м'ясо
Кулінар розкрила секрет ідеального маринаду для шашлику: як не зіпсувати м'ясо

Ідеальний шашлик зі свинини може вийти при дотриманні ряду правил. І тут грають роль, як вибір м'яса, так і вибір маринаду, а також часу на просочення шматочків майбутнього шашлику.

Рецептом поділилася український блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.

В основі такого м'яса - цибуля, томатний сік, рослинна олія, а також спеції.

На 1 кг свинини (свинячого ошийка):

  • Цибуля-2 шт. (250 г)
  • Сіль - 1 ч. л. без гірки (за смаком)
  • Рослинна олія - 1 ст. л.
  • Мелений перець - 0,5 ч. л.
  • Томатний сік - 200 мл

Покрокове приготування

Цибулю наріжте тонкими півкільцями, додайте сіль і добре перемніть, щоб цибуля випустила максимальну кількість соку.

Додайте перець, рослинну олію, томатний сік. Перемішайте.

Залиште м'ясо маринуватися на 12-24 години в холодильнику. Чим більше воно маринується, тим більш насичений смак виходить.

Перед смаженням кулінар рекомендує дати м'ясу прогрітися до кімнатної температури, так воно швидше просмажиться.

Статьи по теме
Гороскоп на 1 грудня для всіх знаків зодіаку: одна смілива дія змінить майбутнє
Гороскоп на 1 грудня для всіх знаків зодіаку: одна смілива дія змінить майбутнє

Астрологічний прогноз підкаже, чого очікувати кожному знаку 1 грудня і які можливості принесуть зірки.
01.12 — 646

Звична «Мімоза» смакуватиме по-новому - замість майонезу використайте іншу заправку
Звична «Мімоза» смакуватиме по-новому - замість майонезу використайте іншу заправку

Знайомий салат стане по-справжньому вишуканим, якщо змінити його заправку.
26.11 — 620

Майонез із вʼялених томатів: оригінальний рецепт
Майонез із вʼялених томатів: оригінальний рецепт

Якщо у вас на кухні є баночка в’ялених томатів, подумайте, що зазвичай ви робите з олією, яка залишається після них.
23.11 — 378