Контракти.ua

2241  —  12.04.22
Ольга Скабєєва: що відомо про пропагандистку та чому її називають залізною лялькою росТБ
Ольга Скабєєва: що відомо про пропагандистку та чому її називають залізною лялькою росТБ

Про особисте життя Скабєєвої відомо небагато. Вона одружена з Євгеном Поповим з 2013 року.

Якщо хтось говорить слова "російська пропагандистка", одразу ж згадуєш Ольгу Скабєєву - ненависницю України, Європи та Америки. Вона - рупор кремлівської пропаганди, вона заливала брехню про українців у вуха мільйонів росіян, завдяки їй стали можливі звірства окупантів РФ в Бучі та інших наших містах.

УНІАН розповість, що відомо про Ольгу Скабєєву - найодіознішу російську ведучу, яка випускає купу фейків про Україну.

У свої 37 років пропагандистка досягла багато чого - її знають у низці країн, скандальні сюжети з нею розбирають на меми. А українці її, м'яко кажучи, не дуже люблять, адже з подачі таких, як вона, почалася кривава війна в нашій країні.

Закінчила Скабєєва факультет журналістики в Санкт-Петербурзькому університеті й одразу ж почала працювати за професією. Вона - "вічна" ведуча на пропагандистському каналі "Росія 1", всі знають її шоу "60 хвилин", що викликає блювотний рефлекс в українців.

Її манера спілкування з гостями шоу і опонентами знайома багатьом: вона кричить, перебиває, несе нісенітницю і наводить неправдиві аргументи. Її виганяли навіть під час інтерв'ю. І всім запам'ятався момент, коли їй в прямому сенсі слів закрив рот охоронець, коли Скабєєва, незважаючи на заборону, поривалася взяти коментар у Петра Порошенка. Крім того, українська делегація в ПАРЄ, не бажаючи слухати пропагандистку, заспівала їй гімн нашої країни.

Телекритики відзначали її характерний "прокурорсько-викривальний" стиль ведення репортажів і "металевий голос"; в інтернеті за такий стиль репортажів отримала прізвисько "залізна лялька путінського ТБ".

Зазначимо, що Скабєєва в Україні - персона нон грата, їй заборонений в'їзд в нашу країни після початку російського вторгнення. Крім того, проти неї ЄС ввів персональні санкції, їй тепер не можна в'їжджати і в країни Євросоюзу.

Про особисте життя Скабєєвої відомо небагато. Вона одружена з Євгеном Поповим з 2013 року, з ним пропагандистка вела своє шоу на "Росії 1". У 2020 році навіть ходили чутки, що Скабєєва розлучається з чоловіком.

Разом вони вже більше 8 років, для скандалістки це перший шлюб, для Попова - другий. У них є син Захар, народився він в 2014 році.

Євген Попов й Ольга Скабеєва мають нерухомість у Москві, що оцінюється в 300 млн рублів. Про це йдеться у розслідуванні Фонду боротьби з корупцією.

Річний дохід Євгена Попова становить 12,9 млн руб. Офіційний заробіток Ольги Скабеєвої - 12,8 млн руб., що, як зазначає The Insider, "навіть вище за офіційний заробіток міністра оборони Сергія Шойгу, він задовольняється 12,6 млн".

Статьи по теме
Хто і навіщо “вбив” Навального — огляд
Хто і навіщо “вбив” Навального — огляд

16 лютого Олексій Навальний, якого Путін оголосив “екстремістом”, раптово помер у виправній колонії.
17.02 — 329

У Росії скорочується кількість прихильників війни
У Росії скорочується кількість прихильників війни

У Росії скорочується кількість прихильників продовження воєнних дій в Україні.
09.11.22 — 1167

Путін придумав, як побороти алкоголізм у Росії:
Путін придумав, як побороти алкоголізм у Росії: "Треба, щоб людям було чим займатися"

Президент країни-агресорки вкотре визнав проблему масового алкоголізму в регіонах.
22.10.22 — 2204