Контракти.ua

2583  —  06.04.22
Бракує мільйона на зарплату хатнім робітницям: Роман Абрамович просить у друзів грошей у борг
Бракує мільйона на зарплату хатнім робітницям: Роман Абрамович просить у друзів грошей у борг

Зізнайтеся, ви теж думали, що у кожного путінського олігарха обов'язково є якась заначка, яка допоможе йому пережити санкції та зберегти звичний спосіб життя хоч на перший час? У нас для вас чудові новини!

Грошей у путінських олігархів не залишилося, і вони, що називається, пішли світом із простягнутою рукою. Пише ТСН. 

Як повідомило Page Six анонімне джерело, російський олігарх Роман Абрамович благає своїх голлівудських та американських впливових друзів позичити йому мільйон доларів, щоб утриматися на плаву, оскільки всі його активи заморожені.

Колишній власник футбольного клубу «Челсі» Абрамович, чиї банківські рахунки в США та Великій Британії заморожені, відчайдушно просить позички у своїх відомих та впливових друзів, щоб виплатити зарплату персоналу. Як виявилося, лише зарплата працівників, що обслуговує рухоме та нерухоме майно олігарха, становить 750 000 доларів на тиждень.

На вечірки Абрамовича, які він влаштовував на своїх яхтах та в розкішному маєтку на острові Сен-Бартс, приїжджало багато зірок Голлівуду, фінансистів з Волл-стріт та великих шишок зі світу технологій. Але тепер ці люди неготові позичити йому гроші.

Джерело повідомило, що «Роман просить деяких зі своїх найближчих впливових друзів позичити йому 1 мільйон доларів. Він каже, що ніколи не затримував заробітну плату своїм співробітникам, яка становить 750 000 доларів на тиждень, і оскільки його активи заморожені, він не може заплатити своїм людям».

Він звернувся до голлівудського продюсера та режисера Бретта Ратнера та сім'ї Ротшильдів та до інших за грошима, але — хоч вони добрі друзі з Романом — не погодилися дати йому гроші, бо або у них їх немає готівкою, або їм нехрозуміло, які наслідки такої позики та наскільки це законно з погляду міжнародного права».

Ратнер відмовився від коментарів, із Ротшильдами зв'язатися не вдалося. Але те, що ні той, ні інший не дали грошей Абрамовичу, не викликає у неназваного джерела сумнівів.

Сполучене Королівство та Європейський союз запровадили санкції проти Абрамовича, статки якого, за даними Bloomberg, становить 14,3 мільярда доларів, на початку березня після вторгнення Росії в Україну.
Потім активи Абрамовича були заморожені американськими хедж-фондами. Санкції також завадили Абрамовичу отримати прибуток від продажу футбольного клубу "Челсі" за 3 мільярди доларів.

Абрамович зараз робить все можливе, щоб зберегти свої активи на плаву, він навіть взяв участь у мирних переговорах, аби покласти край путінському вторгненню в Україну. Але й це йому не допомогло розморозити активи та отримати позику.

Статьи по теме
Сакартвело, що з тобою? Що з тобою трапилося, Грузіє? Чому ти повірила Іванішвілі? Чому повірила росії?
Сакартвело, що з тобою? Що з тобою трапилося, Грузіє? Чому ти повірила Іванішвілі? Чому повірила росії?

Євген Якунов: Що змусило тебе так змінитися? Адже для мого покоління, яке виросло в радянському союзі, ти завжди була взірцем високої національної культури, символом непокірності й прапором вільнодумства. Руставелі, Думбадзе, Туманішвілі, Абуладзе, Мамардашвілі, Данелія, Бендукідзе – ці імена супроводжували мене з дитинства крізь усе життя. А Софіко Чаурелі й Вахтанг Кікабідзе були ріднішими, ніж багато хто з акторів-земляків.
16.05.23 — 679

Жителі Росії ненавидять США більше, ніж Україну та Євросоюз
Жителі Росії ненавидять США більше, ніж Україну та Євросоюз

Серед росіян переважають негативні оцінки щодо США, Європейського Союзу та України. Позитивні оцінки характерні для Китаю, Індії та Туреччини.
13.03.23 — 760

Як санкції та війна руйнують економіку Росії
Як санкції та війна руйнують економіку Росії

В Росії після вторгнення до України знижуються важливі показники для економіки.
20.11.22 — 1538