Контракти.ua

990  —  01.04.22
Солдати з Південної Осетії передумали воювати в Україні та повернулися додому, - "Медіазона"
Солдати з Південної Осетії передумали воювати в Україні та повернулися додому, -

Солдати з Південної Осетії відмовилися воювати на території України, близько 300 людей повернулися додому. Причиною стала манера ведення бойових дій із боку російського командування.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на видання "Медіазону".

Повідомляється, що частина південноосетинських військових відмовилася брати участь у бойових діях на території України та самостійно повернулася до Цхінвалі. Інформацію про це підтвердив колишній президент Едуард Кокойти.

За словами джерела "Медіазони", повернулося близько 300 військових. Ситуація загострилася, зокрема, через те, що російське командування не дозволяло їм забирати тіла загиблих з поля бою.

Нагадаємо, раніше британська розвідка повідомляла, що Росія передислокує частину своїх сил із окупованих районів Грузії для наступу на Україну.

Статьи по теме
Закон про мобілізацію: депутатів можуть позбавити броні – ЗМІ
Закон про мобілізацію: депутатів можуть позбавити броні – ЗМІ

Депутатів Верховної Ради можуть залишити без броні від мобілізації.
14.01 — 1653

Они не останавливаются — о чем предупреждает Залужный
Они не останавливаются — о чем предупреждает Залужный

Игаль Левин: "Они не останавливаются", — такими словами недавно описал российскую агрессию украинский генерал Валерий Федорович Залужный — главнокомандующий Вооруженными силами Украины. Вот эти слова Железного генерала — ключ к пониманию происходящего.
17.05.23 — 1138

Як українці ставляться до попередніх президентів: дані опитування
Як українці ставляться до попередніх президентів: дані опитування

До попередніх президентів України громадяни ставляться по-різному: частина сприймають їх позитивно, частина - негативно. Найкраще ставлення до президентів, які займали проукраїнську позицію.
25.03.23 — 2313