Контракти.ua

1129  —  31.03.22
У Маріуполі загарбники грабують квартири, ґвалтують та вбивають людей – полк «Азов»
У Маріуполі загарбники грабують квартири, ґвалтують та вбивають людей – полк «Азов»

У заблокованому Маріуполі російські загарбники грабують квартири, вбивають та ґвалтують жителів міста.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомили бійці полку «Азов», які наразі боронять Маріуполь.

«Ми знаємо, що в тимчасово захоплених районах міста ці злочинці грабують квартири цивільних, вбивають та ґвалтують жителів міста. Тепер цих покидьків стало менше», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вчора бійцями полку «Азов» в Маріуполі знищено багато ворожої піхоти, серед збройних трофеїв азовців - БСС «Вінторєз», радіостанція «Азарт» та інше.

В одного з орків було виявлено долари США та велику кількість різноманітних золотих прикрас, серед яких і обручки різних розмірів.

«Всі цінні речі, які бійці Азову знаходять у путінських найманців, за точного виявлення власників, повернуться їм або разом зі знайденими у росіян коштами підуть на допомогу біженцям з Маріуполя», - наголосили бійці та опублікували фотографії вбитих російських загарбників та награбованих ними золотих прикрас та доларів.

Як повідомлялося, російська агресія спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомбардують беззбройних жителів, блокують гумдопомогу. За словами Маріупольського міського голови Вадима Бойченка, станом на 27 березня у Маріуполі кількість жертв серед мирного населення становить майже 5 тис. людей, з них приблизно 210 дітей. У заблокованому російськими загарбниками Маріуполі зараз перебувають близько 160 тис. мирних людей, вони благають про порятунок.

Маріуполь російські війська перетворили на величезну руїну, жителі від голоду втрачають свідомість на вулицях, ворожі авіабомби їх живцем ховають у бомбосховищах.

Віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук заявила, що війська росії майже знищили місто, тому з нього необхідно евакуювати всіх цивільних.

Статьи по теме
ГУР підтвердило ліквідацію організаторки
ГУР підтвердило ліквідацію організаторки "виборів" у Бердянську

У тимчасово окупованому Бердянську сьогодні вдалося ліквідувати Самойленко Світлану, яка займалася організацією "виборів" диктатора Володимира Путіна на окупованій території.
08.03 — 463

Закон про мобілізацію: депутатів можуть позбавити броні – ЗМІ
Закон про мобілізацію: депутатів можуть позбавити броні – ЗМІ

Депутатів Верховної Ради можуть залишити без броні від мобілізації.
14.01 — 1673

Звільнення скандальної професорки Фаріон: з’явилася інтрига
Звільнення скандальної професорки Фаріон: з’явилася інтрига

На сторінці "Львівської політехніки" у соціальній мережі Facebook зник допис про її звільнення.
18.11.23 — 4221