Контракти.ua

1209  —  13.03.22
Ілля Ковтун – про Z на грудях росіянина: «Російський народ сліпий і зомбований»
Ілля Ковтун – про Z на грудях росіянина: «Російський народ сліпий і зомбований»

Український гімнаст вважає, що вони не вміють думати та аналізувати.

Український гімнаст Ілля Ковтун прокоментував вчинок російського спортсмена, який на церемонію нагородження вийшов з літерою Z на грудях. Пише sport.ua.

«Російський народ сліпий та зомбований, і саме ми зараз даємо їм можливість стати вільними й вирватися з рук тирана. Але вони не вміють думати та аналізувати, а також вони дуже-дуже бояться. Я людяно ставлюсь до всіх - так мене виховали батьки та тренер, поважаю всіх. Але тепер необхідно, щоб росіяни усі згуртувались і пішли проти Володимира Путіна, допомогли зупинити війну, де скрізь вбивають. Гадаю, необхідно терміново ввести всі максимальні санкції в усіх напрямах для Росії, і, можливо, лише тоді там відкриються сліпі та зомбовані очі, завершиться війна, припиниться кровопролиття», – заявив Ілля.

Зазначимо, що у РФ буква Z є символом підтримки вторгнення в Україну.

Статьи по теме
"Нам будуть відчинені всі двері": олімпійський чемпіон із РФ влаштував істерику через відсторонення від змагань

Чотириразовий олімпійський чемпіон країни-агресорки Олександр Тихонов прокоментував відсторонення спортсменів від міжнародних змагань унаслідок повномасштабного вторгнення до України.
17.08.22 — 553

"Вона буде не гіршою, а усі країни до нас підтягнуться": в РФ заявили, що проведуть свою Олімпіаду, якщо їх не допустять до Ігор-2024

Президент центру спорту та освіти "Самбо-70" Ренат Лайшев заявив, що Росія готова провести свою Олімпіаду, якщо країну не допустять до літніх Ігор-2024 у Парижі.
02.08.22 — 613

"Не заслуговують називати себе українцями": Зозуля - про футболістів-зрадників Тимощука та Ордеця

Український футболіст Роман Зозуля висловився про своїх співвітчизників Анатолія Тимощука та Івана Ордеця, які продовжують працювати в Росії, незважаючи на повномасштабне вторгнення РФ на територію України.
18.07.22 — 689