Контракти.ua

876  —  10.03.22
«Вони у розпачі»: Данілов розповів про зміну тактики та генералів в росії
«Вони у розпачі»: Данілов розповів про зміну тактики та генералів в росії

Секретар РНБО України Олексій Данілов заявив, що Україна має чітке розуміння щодо планів ворога.

Про це він сказав в ефірі українських телеканалів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми на сьогодні маємо чітке розуміння, які плани зараз є у ворога. Вони дещо змінилися з початку війни, яку вони бажали зробити за 2-3 дні і пройти маршем по Хрещатику. Цього ніколи не буде. Більш того, у них зараз інша тактика. У них змінилося керівництво, було знято порядку восьми генералів зі своїх посад, через те, що ті не виконали своїх завдань. Натомість призначені нові. Ми чітко розуміємо, що зараз відбувається в рф. Більш того, можу сказати, що вони в розпачі», - сказав Данілов.

Він додав, що за прогнозами розвідки США, перемога у війні буде за Україною.

«Вчора Комітет Конгресу США заслухав свої підрозділи, які займаються розвідкою, і вони всі в прогнозах сказали, що перемога буде за нами. Чи буде це складно? Так, це буде складно, не треба недооцінювати ворога. Ми його, перепрошую, лупимо по всіх напрямках, але він, як сарана - повзе, повзе, повзе... Але я точно знаю, що ми вистоїмо, бо це - наша земля», - сказав Данілов.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.