Контракти.ua

1360  —  02.03.22
Полонений російський військовий розповів про звірства у своїй армії - СБУ
Полонений російський військовий розповів про звірства у своїй армії - СБУ

Служба безпеки України опублікувала відео із свідченнями полоненого російського загарбника: він розповідає про звірства у своїй армії - офіцери РФ вбивають своїх поранених солдат.

Про це пресслужба СБУ поінформувала у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Полонений російський окупант розповідає про звірства у своїй армії – офіцери вбивають своїх поранених солдат, залишають загиблих на полі бою, не сповіщають рідних», - поінформувала СБУ.

Полонений загарбник, серед іншого, розповідає таке: «Нас відправили на смерть. Вони навіть 200-х не забирають! Вони поранених самі вбивають! Тиждень минув, а нікому навіть похоронка не прийшла».

«Цьому «вояку» пощастило більше, ніж іншим, - він потрапив у полон до України. Загарбник плаче та просить маму звернутись до «Спілки матерів Росії», сподівається на обмін. Солдат боїться і за долю рідних, тож просить не розповідати всю правду про війну в Україні, аби не потрапити під репресії російських спецслужб», - поінформували у відомстві.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Полонений російський окупант розповідає про звірства у своїй армії – офіцери вбивають своїх поранених солдат, залишають загиблих на полі бою, не сповіщають рідних.

«Нас відправили на смерть. Вони навіть 200-х не забирають! Вони поранених самі вбивають! Тиждень минув, а нікому навіть похоронка не прийшла».

Цьому «вояку» пощастило більше, ніж іншим, - він потрапив у полон до України.

Загарбник плаче та просить маму звернутись до «Спілки матерів Росії», сподівається на обмін.

Солдат боїться і за долю рідних, тож просить не розповідати всю правду про війну в Україні, аби не потрапити під репресії російських спецслужб.

Статьи по теме
Закон про мобілізацію: депутатів можуть позбавити броні – ЗМІ
Закон про мобілізацію: депутатів можуть позбавити броні – ЗМІ

Депутатів Верховної Ради можуть залишити без броні від мобілізації.
14.01 — 1673

Они не останавливаются — о чем предупреждает Залужный
Они не останавливаются — о чем предупреждает Залужный

Игаль Левин: "Они не останавливаются", — такими словами недавно описал российскую агрессию украинский генерал Валерий Федорович Залужный — главнокомандующий Вооруженными силами Украины. Вот эти слова Железного генерала — ключ к пониманию происходящего.
17.05.23 — 1144

Як українці ставляться до попередніх президентів: дані опитування
Як українці ставляться до попередніх президентів: дані опитування

До попередніх президентів України громадяни ставляться по-різному: частина сприймають їх позитивно, частина - негативно. Найкраще ставлення до президентів, які займали проукраїнську позицію.
25.03.23 — 2316