Контракти.ua

2321  —  26.02.22
Шон Пенн у листі до Єрмака: "Путін робить найжахливішу помилку для всього людства"
Шон Пенн у листі до Єрмака:

Знаменитий американський актор і режисер, лауреат премії "Оскар" Шон Пенн написав листа голові Офісу президента України Андрію Єрмаку. Зокрема, він написав, що Путін робить найжахливішу помилку для всього людства.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Єрмака у Facebook.

"Це вже жорстока помилка, пов'язана з відібранням життів і розбитими серцями, І якщо він не поступиться, я вважаю, що пан Путін зробить найжахливішу помилку для всього людства. Президент Зеленський і український народ стали історичними символами мужності і принциповості. Україна - першопроходці демократичного прагнення до мрій. Якщо ми дозволимо їм битися самим, наш дух як Америки буде втрачено", - написав у листі Шон Пенн.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна писало, що в Україну прибув Шон Пенн. Він зніме військову агресію Росії і злочини путінських військ проти нашого народу

Статьи по теме
Закон про мобілізацію: депутатів можуть позбавити броні – ЗМІ
Закон про мобілізацію: депутатів можуть позбавити броні – ЗМІ

Депутатів Верховної Ради можуть залишити без броні від мобілізації.
14.01 — 1653

Они не останавливаются — о чем предупреждает Залужный
Они не останавливаются — о чем предупреждает Залужный

Игаль Левин: "Они не останавливаются", — такими словами недавно описал российскую агрессию украинский генерал Валерий Федорович Залужный — главнокомандующий Вооруженными силами Украины. Вот эти слова Железного генерала — ключ к пониманию происходящего.
17.05.23 — 1138

Як українці ставляться до попередніх президентів: дані опитування
Як українці ставляться до попередніх президентів: дані опитування

До попередніх президентів України громадяни ставляться по-різному: частина сприймають їх позитивно, частина - негативно. Найкраще ставлення до президентів, які займали проукраїнську позицію.
25.03.23 — 2313