Контракти.ua

456  —  10.02.22
«У нас такого свята ще не було»: Сергій Бабкін розповів, де відсвяткує День святого Валентина
«У нас такого свята ще не було»: Сергій Бабкін розповів, де відсвяткує День святого Валентина

Нове розважальне шоу «Ігри талантів», яке стартує в ефірі каналу «Україна» вже 26 лютого о 21:00, збере на своїй сцені найпопулярніших у нашій країні артистів. На знімальному майданчику проєкту музикант Сергій Бабкін розповів, як вони з дружиною Сніжаною цього року відзначать День закоханих.

У грандіозному шоу «Ігри талантів» Сергій Бабкін відгадуватиме приховані таланти учасників і допомагатиме своїй партнерці по грі заробляти гроші на здійснення її мрії.

Напередодні найромантичнішого свята року журналісти каналу «Україна» вирішили поцікавитись у артиста, чи має він якісь плани на цей день. І виявляється, вони з дружиною проведуть День святого Валентина по-справжньому особливо.

«Так випало, що у гурту «5'nizza» 13 лютого буде концерт у Лондоні, а після нього ми ще залишаємось на 2 дні. Тобто 14 і 15 числа ще будемо там. Тому День закоханих святкуватимемо в Лондоні. Я гадаю, що це буде просто казково. У нас такого свята ще не було», – зазначив зірковий гравець нового шоу «Ігри талантів» Сергій Бабкін в інтерв’ю каналу «Україна».

Як повідомлялося раніше, ведучим грандіозного шоу каналу «Україна» став мегапопулярний DZIDZIO, а режисерами-постановниками – Герман Нєнов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Згідно з правилами проєкту, у кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагатимуть яким українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє «шосте чуття» або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Розважальний проєкт за форматом Game of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже за два роки локальні версії шоу побачили глядачі у США та багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стала десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту.

Дивіться нове грандіозне шоу «Ігри талантів» щосуботи з 26 лютого о 21:00 на каналі «Україна»!