Контракти.ua

623  —  13.01.22
На 10-річчя весілля Лілія Ребрик і Андрій Дикий подарували одне одному будинок
На 10-річчя весілля Лілія Ребрик і Андрій Дикий подарували одне одному будинок

У грудні 2021 року зіркова ведуча програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Лілія Ребрик і її чоловік, хореограф Андрій Дикий відсвяткували рожеве весілля. У новому інтерв'ю телезірка розповіла, які подарунки вони роблять одне одному на річниці одруження і які приємні клопоти на них чекають наступні кілька років.

У «дикої сімейки» вже є традиція – на річницю весілля Андрій і Лілія дарують одне одному гарне взуття. А цього року вони домовилися зробити презенти в рожевих кольорах.

«Насправді, ми завжди крім взуття даруємо щось, що відповідає назві весілля. На чавунне, наприклад, сковорідку та різне кухонне приладдя. На «жестяне» у нас був family look – футболки з написом «Жесть», – з усмішкою розповіла Лілія Ребрик в інтерв'ю журналу «Теленеделя». – А цього разу ми ще подарували одне одному будинок мрії!»

За словами телеведучої та акторки, кілька років тому вони з чоловіком побудували дачу за містом, де сім'я насолоджується відпочинком та чистим лісовим повітрям. І за час карантину вони так полюбили заміське життя, що вирішили придбати будинок під Києвом.

«Круто ж, коли люди мають спільні мрії, цілі та план на найближчу п'ятирічку. Люди ніколи не повинні зупинятися, навіть коли їм здається, що в них уже все є, треба постійно підвищувати свою планку. Це змушує бути в тонусі. Щоправда, сподіваюся, що ми заїдемо у свій будинок не за п'ять років, а раніше. (Сміється.) Хоча роботи дуже багато: є лише коробка, в якій треба все довести до пуття», – зазначила ведуча програми «Ранок з Україною».

Про те, як Лілія та Андрій відзначили 10-річчя весілля, чим цікавляться їхні доньки, про участь Лілії у гіпершоу «МАСКА» та сюрпризи, які готує своїм глядачам команда програми «Ранок з Україною», читайте у свіжому номері журналу «Теленеделя» з Лілією Ребрик і Андрієм Диким на обкладинці.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на телеканалі «Україна».