Контракти.ua

692  —  20.12.21
«Якщо це не Петро Чорний – я з’їм свою перуку»: Оля Полякова спровокувала глядачів зняти маску з Котика
«Якщо це не Петро Чорний – я з’їм свою перуку»: Оля Полякова спровокувала глядачів зняти маску з Котика

У півфіналі грандіозного шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», Оля Полякова побилась об заклад, що знає, хто ховається під маскою яскравого рокера Котика та пообіцяла з’їсти свою перуку в разі помилки. Чи вгадала артистка зіркового колегу?

Один із найяскравіших учасників другого сезону гіпершоу «МАСКА» Котик у півфіналі проєкту зійшовся у двобої з епатажним та непередбачуваним Скандалом. Перед виступом учасник вирішив заплутати детективів і замість звичайних підказок вдруге запропонував розгадати унікальний кросворд. Після чого подарував шанувальникам запальний виступ на пісню «Susanna» легендарного Андріано Челентано.

«Якщо це не Петро Чорний – я з'їм свою перуку! Ви бачили цей виступ? Це точно він! Сьогодні ми насолодились співом крутого циганського Челентано! – запевнила Оля Полякова в шоу «МАСКА». – Не даремно я найрозумніший детектив!»

Колега співачки DZIDZIO одразу прокоментував, що має своє бачення щодо персони під маскою Котика.

«Хоч би це був не Петро! Я так хочу разом із Андрієм, Олегом і Настею подивитись, як Полякова жертиме своє волосся! – сміючись, зазначив DZIDZIO в ефірі каналу «Україна». – Я впевнений, що там Потап, прямо зараз йому зателефоную. Гудки йдуть, але не відповідає – це про щось говорить».

Не погодились із думкою Полякової й інші: за версією Олега Винника під маскою Котика ховався ведучий Юрій Ткач, NK | Настя Каменських припустила, що в костюмі могли б бути Діма Коляденко чи BIG BOSS.

Андрій Данилко довго мовчав та раптом – прокоментував: «Скажу вам, що перука Олі Полякової буде ціла».

Після останнього голосування, стало зрозуміло – Котик залишає проєкт за крок до суперфіналу. Коли ж із учасника зняли маску шоковані були всі окрім Полякової й Данилка, які одразу почали обійматись, адже під костюмом все ж таки ховався Петро Чорний.

«Так добре, що сьогодні Оля не їстиме свою перуку! Я вдячний цьому проєкту за те, що зміг проявити себе в різноманітних стилях. Звісно, мені було важкувато. Проте так круто, що всередині цих образів артисти можуть розкритися так, як навіть самі того не очікували. Я експериментував, постійно намагався вас заплутати, але ви розкусили. Браво вам! Особливо Андрію Данилку – ви геніальні!» – поділився Петро Чорний.

Дивіться суперфінал шоу-детективу «МАСКА» у суботу, 25 грудня, о 21:00 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Гіпершоу «МАСКА» залишив перший герой
Гіпершоу «МАСКА» залишив перший герой

У першому випуску нового сезону найзагадковішого шоу країни «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», розсекретили ім’я ексцентричного Баяна. Зіркові детективи довго не могли зрозуміти, хто саме ховається під маскою: чоловік чи жінка, а дізнавшись відоме ім’я, шокувались – у костюмі була акторка Інна Білоконь – мама VERKA SERDUCHKA.
25.10.21 — 673

Детектив шоу «МАСКА» «DZIDZIO» купив квартиру колишній дружині
Детектив шоу «МАСКА» «DZIDZIO» купив квартиру колишній дружині

Співак та детектив шоу «МАСКА» «DZIDZIO» у програмі «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, зізнався, що купив колишній дружині нерухомість.
20.09.21 — 577

Спокусливій Троянді стало зле на сцені шоу «МАСКА»
Спокусливій Троянді стало зле на сцені шоу «МАСКА»

Грандіозне шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», продовжує дивувати глядачів. У п’ятому ефірі проєкту розкішна Троянда зачарувала зіркових детективів. Зокрема, неабияке враження вона справила на Олега Винника. Та виявляється, самій учасниці дався цей виступ дуже непросто.
25.02.21 — 708