Контракти.ua

1141  —  18.12.21
На вихідних Україну засніжить
На вихідних Україну засніжить

У суботу й неділю у всіх регіонах України очікується сніг, подекуди — невеликі морози.

Про це повідомили в Sinoptik.ua.

Так, 18 грудня, за даними синоптиків, практично по всій території України очікується невеликий мокрий сніг і температура близько 0°. У південних областях та на Закарпатті буде тепліше — до +3–5°. У більшості регіонів сніг почнеться ще вночі та з невеликими перервами падатиме весь день. Лише у Миколаївській та Запорізькій областях буде без опадів.

У неділю, 19 грудня, ситуація з опадами трохи зміниться — в усіх, без винятку, регіонах сніжитиме. На півдні, а також у Донецькій, Кіровоградській, Дніпропетровській та Запорізькій областях очікується дрібний сніг. Температура повітря при цьому становитиме 0-4°, але через високу вологість відчуватиметься холодніше. На решті території пройде сніг, подекуди сильний, а стовпчики термометрів покажуть від -1 до +2°. На високогір'ї в Івано-Франківській та Закарпатській областях практично безперервно випадатиме сніг, є небезпека сходження лавин на крутих схилах (2-й помірний рівень).

У понеділок у Волинську, Рівненську, Львівську, Тернопільську, Сумську, Київську та Чернігівську області прийдуть морози до -4° та дрібний сніг. В Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій та Донецькій областях очікується плюсова температура (до 2-4°), можливий мокрий сніг. На решті території України погода на початку тижня буде похмурою, з самого ранку падатиме невеликий сніг, а стовпчики термометрів покажуть від -1° до +1°.

Статьи по теме
На природі чи вдома. Синоптики дали прогноз погоди на Великдень 2024: яка погода буде у передсвятковий тиждень
На природі чи вдома. Синоптики дали прогноз погоди на Великдень 2024: яка погода буде у передсвятковий тиждень

Попередній прогноз синоптиків на травень обіцяє стабільну погоду з середньою денною температурою +20 градусів та малою кількістю опадів.
21.04 — 181

Сніг не лише в Карпатах: прогноз погоди на завтра
Сніг не лише в Карпатах: прогноз погоди на завтра

Завтра, 19 квітня, в Україні місцями дощитиме. А сніг ймовірний не лише у Карпатах.
18.04 — 186