Контракти.ua

573  —  17.12.21
Термомодернізація в Україні. У Зеленського прогнозують скорочення споживання газу до 40%
Термомодернізація в Україні. У Зеленського прогнозують скорочення споживання газу до 40%

В Україні створили координаційний енергетичний штаб. До нього увійшли представники Кабінету міністрів, Офісу президента і "Нафтогазу України".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг.

У п'ятницю, 17 грудня, енергетичний штаб провів перше засідання, в ході якого обговорили опалювальний сезон і енергетичне майбутнє країни.

В ході брифінгу за підсумками засідання штабу заступник керівника офісу президента України Ростислав Шурма заявив, що влада планує термомодернізувати більшість багатоповерхівок.

"Вже починаючи з березня-квітня будемо працювати в трьох напрямках. Перше, це скорочення споживання газу. Це термомодернізація. Перші 5 тисяч будинків - це мета на наступний рік. Паралельно соціальні об'єкти, це школи, лікарні, дитсадки. Це програма на 7-10 років. Більшість багатоповерхових будинків ми плануємо термомодернізувати. Загалом, ми очікуємо, що це дозволить скоротити споживання на 30-40%", - заявив він.

Статьи по теме
Київрада попросить у Кабміна 2,28 млрд грн компенсації за добудову ЖК
Київрада попросить у Кабміна 2,28 млрд грн компенсації за добудову ЖК "Укрбуду"

Тимчасова контрольна комісія Київради з питань перевірки діяльності ПрАТ "ХК "Київміськбуд" рекомендує звернутися до Кабінету міністрів з вимогою компенсувати "Київміськбуду" сумарні заплановані збитки у сумі 2,28 млрд грн.
18.12.23 — 1667

Кабмін змінив процедуру реєстрації нерухомості: запроваджується верифікація покупця та фіксація ціни
Кабмін змінив процедуру реєстрації нерухомості: запроваджується верифікація покупця та фіксація ціни

Як держава, так і споживачі адміністративних послуг зацікавлені в належній верифікації осіб, що звертаються для проведення реєстраційних дій, кажуть в Мін'юсті, який ініціював зміни. 
26.11.21 — 839