Контракти.ua

1141  —  11.12.21
"Чого хоче Путін?": Клімкін назвав головну мету президента Росії

За словами Клімкіна, своїми діями Путін намагається "розірвати солідарність між США і Європою".

Президент Російської Федерації Володимир Путін дестабілізує ситуацію на міжнародній арені, щоб розірвати солідарність між США і Європою.

Відповідну заяву колишній міністр закордонних справ України (2014-2019) Павло Клімкін озвучив у четвер, 9 грудня, в етері ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1".

"Чого хоче Путін? Як мінімум, він хоче прямого діалогу (України, - Ред.) з окупаційними адміністраціями. Далі він хоче, щоб на нашій території не розміщувалися будь-які елементи НАТО: інфраструктура, війська, зброя...", - зазначив дипломат.

За його словами, очільник Кремля прагне "формальних юридичних гарантій".

"Він розуміє, що ніхто йому не вірить, втім, він буде давити на цей переговорний процес, буде тримати війська на кордоні, щоб процес йшов. Це для того, щоб розірвати солідарність між США і Європою", - висловився Клімкін.

Статьи по теме
Закон про мобілізацію: депутатів можуть позбавити броні – ЗМІ
Закон про мобілізацію: депутатів можуть позбавити броні – ЗМІ

Депутатів Верховної Ради можуть залишити без броні від мобілізації.
14.01 — 1639

Про Путіна, мобілізацію та битву за Крим. Головне з інтерв'ю Зеленського для The Economist
Про Путіна, мобілізацію та битву за Крим. Головне з інтерв'ю Зеленського для The Economist

Президент України Володимир Зеленський вважає російського диктатора Володимира Путіна "твариною" і не бачить передумов для мирних переговорів. На його думку, битва за Крим стане центральною у нинішній війні, а альтернативи посиленню мобілізації насправді немає.
03.01 — 533

Они не останавливаются — о чем предупреждает Залужный
Они не останавливаются — о чем предупреждает Залужный

Игаль Левин: "Они не останавливаются", — такими словами недавно описал российскую агрессию украинский генерал Валерий Федорович Залужный — главнокомандующий Вооруженными силами Украины. Вот эти слова Железного генерала — ключ к пониманию происходящего.
17.05.23 — 1132