Контракти.ua

546  —  28.11.21
Ізраїль закриває кордони через штам Omicron
Ізраїль закриває кордони через штам Omicron

Уряд Ізраїлю ухвалив рішення тимчасово закрити кордони для більшості іноземців, щоб запобігти поширенню штаму коронавірусу Omicron.

Окрім того, запроваджується низка додаткових обмежень для всіх, хто прибуває до країни, передає Укрінформ із посиланням на DW.

Згідно з новими правилами, всі, хто прибувають до Ізраїлю, в тому числі щеплені проти COVID-19 громадяни країни, будуть зобов'язані дотримуватися триденного карантину.

Пасажирів, що прибувають до країни, тестуватимуть уже в аеропорту, вказує Jerusalem Post. Особам, у яких зроблений на третій день після в'їзду до Ізраїлю ПЛР-тест виявиться негативним, дозволять перервати ізоляцію. Термін перебування на карантині для нещеплених громадян Ізраїлю становитиме сім днів.

Що ж до іноземців, які мають право в'їзду в країну, для проходження карантину їх розміщуватимуть у спеціальному "коронавірусному" готелі.

Ці заходи набудуть чинності увечері неділі, 28 листопада.

Як уточнює DW, в Ізраїлі офіційно підтверджено один випадок зараження штамом коронавірусу Omicron, ще семеро пацієнтів очікують на результати аналізу.

Як повідомлялося, Всесвітня організація охорони здоров'я 26 листопада назвала новий штам коронавірусу, виявлений у Південній Африці, Omicron. За попередніми даними, цей варіант може бути небезпечнішим, аніж попередні.

Про припинення авіасполучення з країнами півдня Африки уже оголосила низка держав, у тому числі Велика Британія та США.

Статьи по теме
Ізраїль ракетним ударом знищив завод зі збирання іранських безпілотників під Дамаском
Ізраїль ракетним ударом знищив завод зі збирання іранських безпілотників під Дамаском

Також у результаті ізраїльського авіаудару були атаковані і військові бази, на яких перебувають іранські сили.
23.07.22 — 567

лавров поширює антисемітську брехню - президент Ізраїлю
лавров поширює антисемітську брехню - президент Ізраїлю

Президент Ізраїлю Ісаак Герцог заявив, що глава мзс рф сергій лавров у своїх останніх заявах щодо євреїв поширює антисемітську брехню.
04.05.22 — 715

В Ізраїлі скасували парад на 9 травня
В Ізраїлі скасували парад на 9 травня

Міністр алії та інтеграції Ізраїлю Пніна Тамено-Шете повідомила, що щорічний офіційний парад ветеранів у День Перемоги 9 травня не відбудеться.
28.04.22 — 817