Контракти.ua

826  —  20.11.21
В Україні очікуються дощі в суботу та сонячна неділя
В Україні очікуються дощі в суботу та сонячна неділя

В усіх регіонах України очікується дощова субота та сонячна неділя, при цьому обійдеться без серйозних температурних коливань.

Про це повідомили Укрінформу в Sinoptik.ua.

"У суботу нас очікує не дуже весела картина за вікном – по всій Україні пройдуть холодні листопадові дощі, особливо волого буде на сході та північному сході. У Луганській, Донецькій, Сумській та Харківській областях буде прохолодно – стовпчики термометра вдень не піднімуться вище 3-7°.

На решті території України прогноз більш оптимістичний – у середньому 7-10°. Уночі плюсова температура утримається скрізь, окрім ХарківськоїСумської та Донецької областей, де очікуються заморозки до -1° і навіть мокрий сніг", – йдеться у повідомленні.

А в неділю, за даними синоптиків, погода буде хоч і вітряною, але теплою для листопада і ясною. Повітря прогріється до 9-12° у західних областях України, на півдні та у Вінницькій області. У східних, північних областях та на Закарпатті очікується до 6-9°, у центральних регіонах та Києві – до 8-10°.

Зіпсувати прогноз погоди на вихідні може лише сильний вітер (до 12 м/с). У недільну ніч буде без морозів – лише на сході температура впаде до 0°, на решті території очікується до 3-6°.

У понеділок погода продовжить тішити ясним небом без опадів та відносно високою температурою. Найтепліше буде в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях – 10-12°. Найнижче стовпчики термометрів опустяться на Волині, у Рівненській та Чернігівській областях – до 4-6°.

На решті території України прогноз погоди на понеділок обіцяє досить комфортні 6-10° та мінливу хмарність.

Статьи по теме
Коли в Україні потеплішає до +20: прогноз синоптикині
Коли в Україні потеплішає до +20: прогноз синоптикині

У всіх областях переважатиме суха та сонячна погода.
вчера, 09:17 — 356

Тепла погода заходить в Україну. Синоптик дала прогноз на 27 березня
Тепла погода заходить в Україну. Синоптик дала прогноз на 27 березня

Тепла погода починає нарешті заходити в Україну. Вже 27 березня, буде до +15 градусів. А протягом тижня прогріється аж до +20.
вчера, 07:41 — 190

В Україну йде потепління: завтра вдень до +15°
В Україну йде потепління: завтра вдень до +15°

В Україні в середу, 27 березня, опади не прогнозуються, у західних областях очікується сильний вітер, вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 10-15° тепла.
26.03 — 177