Контракти.ua

5425  —  12.07.10
«Фармак» рассматривает возможность «передислокации»
«Фармак» рассматривает возможность «передислокации»

ОАО «Фармак» (Киев) рассматривает возможность переноса своих производственных мощностей в г. Шостка (Сумская обл.).

 

Как сообщает «РБК-Украина», об этом заявил председатель Сумской облгосадминистрации Юрий Чмырь.
По его словам, первоначальные инвестиции в перенос мощностей составят $15 млн. «Это начальный проект. Затем они готовы развить вторую очередь - до $100 млн», - сказал Ю.Чмырь.
Напомним, что ОАО «Фармак», по данным предприятия, обеспечивает 11% производства фармацевтических препаратов в Украине, занимая второе место среди отечественных фармкомпаний. Выпускает около 150 наименований лекарственных препаратов. 15% продукции компании идет на экспорт.

Статьи по теме
На які ліки можна буде отримати Е-рецепт у 2024 році
На які ліки можна буде отримати Е-рецепт у 2024 році

У 2024 році перелік ліків, які можна придбати за електронним рецептом, розширили. Тому тепер українці матимуть доступ і до інших категорій препаратів.
30.12.23 — 495

Лікарям заборонять «рекомендувати» певні ліки
Лікарям заборонять «рекомендувати» певні ліки

Кабінет міністрів схвалив законопроєкт «Про внесення змін до Основ законодавства України про охорону здоров’я щодо удосконалення обмежень для медичних, фармацевтичних працівників та фахівців з реабілітації під час здійснення ними професійної діяльності».
24.11.23 — 439

В Україні нема дефіциту ліків
В Україні нема дефіциту ліків

Під час війни, яку розв'язала Росія, в інформаційному просторі часто поширюються фейки та пропаганда ворога. Нещодавно українці отримали на електронні скриньки листи про нібито дефіцит ліків в аптеках та закликом користуватися народними засобами. Листи надсилалися ніби-то від МОЗ.
22.11.23 — 428